fashion week póló pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre mélyebb a V-kivágás mostanában a srácok pólóján. A mellszőrüket akarják mutogatni az alfahímek, vagy ők is csak szexi dekoltázsra vágynak?

VV Cristofel nap mint nap mélyen dekoltált pólókban mutogatja gondosan kidolgozott felsőtestét, a többi villalakó azonban csak a szolid V-nyakra esküszik. Ben Stiller hollywoodi komikus sem tudta megállni, hogy ne figurázza ki az egyre mélyülő dekoltázs terjedését. Ő viccet csinált a trendi pólóból - és milyen igaza van!



Érdekes ez a trend: a mai srácok előszeretettel szabadulnak meg mellszőrzetüktől, ami valljuk be, bizonyos esetekben őrülten szexi tud lenni. Mármint a mellszőrzet. Helyette a csupasz mellkasukat mutogatják, egyre feltűnőbben. De ki mondta nekik, hogy ez jól áll? A divattervezők lennének a hibásak, mert már unalmas volt a szolid V-nyak? Ízlés dolga, kinek jön be a férfiak lassan cicimutogatássá fajuló trendje - ami amúgy is csak azoknak állhat jól, akiknek tényleg kirakatba való a felsőteste, és húsz év alatt vannak. Mi azt mondjuk, a kevesebb néha több. A zakót és a hanyagul gombolt inget úgysem űberelheti semmi.


Ismerd fel, ha homoszexuális a pasid!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111007-szex-szerelem-parkapcsolat-ismerd-fel-ha-homoszexualis-a-pasid.htmlÍgy vedd rá a pasit, hogy részt vállaljon a házimunkában! - Biztos tippek kezelhetetlen férfiakhozhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110811-igy-vedd-ra-a-pasit-hogy-reszt-vallaljon-a-hazimunkaban.htmlSzenvedélyes szerető vagy ölelgetni való mackó? A pasid kedvenc pozitúrája elárulja!http://www.life.hu/szeress/szex/20110930-szex-szerelem-parkapcsolat-szenvedelyes-szereto-vagy-olelgetni-valo-macko.htmlA legjobb magyar pasik a színházbólhttp://www.life.hu/life/galeria/20111007-a-legjobb-magyar-pasik-a-szinhazbol.htmlA legszebb táskák őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20111011-a-legszebb-taskak-oszre.htmlLady Gaga hugicája modellkedikhttp://www.life.hu/legytrendi/20111003-lady-gaga-huga-natali-germanotta-modellkedik.htmlA legszebb kabátok őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20111007-a-legszebb-kabatok-oszre.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.