fashion week Angela Merkel Christine Lagarde Anna Wintour Hillary Clinton öltözködés politikus Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a világ legbefolyásosabb asszonyai sincsenek könnyű helyzetben, ha az öltözködésről van szó. Nehéz egyensúlyozni a nőiességet hangsúlyozó megjelenés és a férfiak számára is komolysággal és határozottsággal párosítható, sokszor konzervatív viselet között. Cikkünkből kiderül, hogy Hillary Clinton, Anna Wintour, Michelle Obama, Angela Merkel és Christine Lagarde közül melyikük bukott meg a stílusvizsgán.

Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?


Angela Merkel



AFP
AFP


Sokkal szerencsésebb helyzetben van a német kancellár kortársa, az 55 éves Christine Lagarde, aki a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója, és a testfelépítése miatt szinte bármilyen fazont megengedhet magának. "Sajnos, nagyon sok nem is a méreten múlik, hanem az arányos testalkaton. Akinek vékony a dereka és ehhez arányosan széles a csípője és a válla, az sokkal több mindent megengedhet magának." Christine Lagarde egyébként a felsővezetők között is üde színfolt, aki mintás sáljaival, határozott színekkel magabiztosan lavíroz a nőiesség és a hivatásának megfelelő viselet között.

AFP
AFP


Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)


Anna Wintour

AFP
AFP


A mezőny másik különce Michelle Obama, az Egyesült Államok 47 éves first lady-je, aki viszont magas pozíciója ellenére sem mond le az élénk színekről, a divatkövető stílusról és az izgalmas darabokról. "Azt azért tudni kell, hogy az utóbbi időben sokat lazultak az öltözködési szabályok, elsősorban Amerikában" - mondja szakértőnk. "Michelle Obama személyiségéhez, testalkatához, színeihez megfelelően öltözik, nem kihívó, de sokkal többet megenged magának, mint a többi, itt felsorolt nő." Olyannyira, hogy a gardróbjában helyet kapnak az ujjatlan és váll nélküli darabok is. Remélhetőleg az amerikai nőknek nemcsak az öltözködésben, hanem a testformálásban is példát mutat.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





AFP
AFP


Utolsó alanyunk, a 63 éves Hillary Clinton, az Egyesült Államok külügyminisztere, aki személyi stylist szakértőnk szerint a korának megfelelően, korrekten öltözködik. Pozitívum, hogy használ színeket, amelyek jól is állnak neki, és Nóra örül a karcsúsított kosztümnek is.

AFP
AFP


És hogy ki bukott meg a stílusvizsgán? Szemes Nóra szerint egyikük sem. Ezek a nők koruknak, testalkatuknak és hivatásuknak megfelelően öltöznek - magasan jobban, mint a magyarországi átlag.

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)




A legszebb ékszerek ajándékba 1000-35 000 forintighttp://www.life.hu/legytrendi/20111012-kulonleges-ekszert-ajandekba-100035-000-forint-kozott.htmlA legszebb kabátok őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20111007-a-legszebb-kabatok-oszre.htmlMost a magyar tervezők diktálják az őszi divatothttp://www.life.hu/legytrendi/20111005-magyar-tervezok-osziteli-kollekcioi.html10 bizarr trend a 2012-es tavaszi kifutókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111004-10-bizarr-trend-a-2012es-tavaszi-kifutokrol.htmlInspirálódj: Öltözz festményhez!http://www.life.hu/legytrendi/20110930-inspiralodj-oltozz-festmenyhez.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.