Lindsay Lohan smink bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan komoly bajban van, és nemcsak azért, mert ismét szembekerült az igazságszolgáltatással.

Szólj bele: Féltékenység - önzés vagy szeretet?


AFP
AFP


Lindsay nem végezte megfelelően a rá kiszabott közmunkát, ezért kellett ellátogatnia a bíróságra. A híresség igyekezett jó benyomást kelteni, ezért is választott egy szolid, megfelelően hosszú és cseppet sem kacér ruhácskát, de a bírót ezzel sem tudta meghatni. Lindsay egyébként valószínűleg anyagi gondokkal is küzd, vagy már az sem érdekli, mit vesz fel, hiszen éppen ez a ruha és platformcipő volt rajta néhány hete a párizsi divatheteken. Az nem meglepő, ha Katalin heregnő visel többször egy ruhát, de Lindsay esetében ez korábban sosem fordult elő.

Tipp! Scarlett Johanssont varjak tépik szét! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Hogyan legyek jó nő? - 20 dolog, amire jó a vazelinhttp://www.life.hu/szepulj/20111020-hogyan-legyek-jo-no-20-dolog-amire-jo-a.htmlHajfestés - igen vagy nem? Mit mond a fodrász? Mit mond a bőrgyógyász?http://www.life.hu/szepulj/haj/20111019-hajfestes-igen-vagy-nem-mit-mond-a-fodrasz-mit-mond.htmlÍgy lehetsz te is fotómodellhttp://www.life.hu/szepulj/20111017-takacs-nora-igy-lesz-valakibol-fotomodell.htmlNem telik neki melltartóra? Cicit villantott az örökösnőhttp://www.life.hu/szepulj/20111017-paris-hilton-nem-vett-melltartot-mellei-kilatszottak.htmlCsukd be a szád, Lindsay!http://www.life.hu/szepulj/20111014-jobban-tenne-ha-nem-mosolyogna-a-szineszno-lindsay-lohan.htmlKoszosan, hínárok közt pózol a világ legszexibb nőjehttp://www.life.hu/szepulj/20111014-az-esquire-magazin-cimlapjan-rihanna-a-legszexibb-no.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.