Semmit sem tanult a profiktól a Megasztár felfedezettje

fashion week Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly ilyenkor még az egész ország róla beszélt, mára azonban teljesen eltűnt a reflektorfényből Szíj Melinda. Mi a helyzet most a Megasztár 5 felfedezettjével?

www.facebook.com/szijmelinda
www.facebook.com/szijmelinda

Melinda remek hangja mellett azzal lopta be magát a nézők szívébe, hogy szánták az esetlensége miatt, és azért is szurkoltak neki sok millióan, mert ő valóban egy "csiszolatlan gyémánt" volt. Melinda végül a dobogó harmadik fokáig jutott, és nem sokkal kiesése után el is tűnt a rivaldafényből. A korábban külkereskedelmi ügyintézőként dolgozó asszonynak sok volt a népszerűség és a rá irányuló figyelem - inkább visszavonult vidéki otthonába. Munkahelyére is visszament azóta, de a zenélést nem hagyta abba - megjelent első lemeze, a Foltos úton, és néha vidéki rendezvényeken is fellép.

Melinda sosem értett a divathoz - műanyag bevásárlószatyra és kék kardigánja azonban kultikus darabok lettek Magyarországon. Az interneten keresgélve rátaláltunk néhány videóra és képre, melyek ismét bizonyítják, hogy Melindát - hírneve ellenére - sem érdekli az öltözködés, és nem sokat tanult a profik tanácsaiból sem.

Az egykor rövid hajú énekesnő valószínűleg a Megasztár óta nem látott fodrászt, mert Orosházán egy október eleji koncerten hosszú, fekete, igen ápolatlan lobonccal a fején énekelt. A ruházkodási stílusa sem sokat változott - Melindának ma is nehezére esik a korához és az egyéniségéhez megfelelő darabokat kiválasztani. A negyvenkét éves édesanya egy rövid, ujjatlan ruhácskában és szandálban énekelt az orosháziaknak - a képeken jól látható, hogy Melinda az utóbbi hónapokban egészen biztosan felszedett pár kilót.

Néhány nappal később a kecskeméti koncertjén pedig pink felsőben, hosszú, fekete szoknyában és a hajában egy pink rózsás pánttal kápráztatta el a nagyérdeműt - a szettben épp úgy festett, mint egy túlkoros iskoláslány. Persze nem kell mindenkinek szigorúan követni a trendeket, de az igényes megjelenés egy előadónál alapkövetelmény lenne.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.