A Báthory-legenda: 600 lányt ölt meg, hogy gyönyörű lehessen

hiúság Takács Nóra Báthory Erzsébet történelem szépség botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híresen hírhedt vagy hírhedten híres? A történelem kiemelkedő nőalakjait megannyi szempont szerint lehet csoportosítani: harcosok, uralkodók, szeretők, szépségideálok és a többi. Van azonban egy kategória, ami talán a legizgalmasabb: a botrányos nőszemélyek.
Cikkünk szerzője Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonya

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!




hu.wikipedia.org
hu.wikipedia.org



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!



Hogyan legyek jó nő? - Fogyj kuszkusszal!http://www.life.hu/szepulj/20111027-hogyan-legyek-jo-no-fogyj-kuszkusszal.htmlA kilencvenes évek leghíresebb modelljei - Hol tartanak most?http://www.life.hu/szepulj/20111024-a-kilencvenes-evek-leghiresebb-modelljei-hol-tartanak-most.htmlHogyan legyek jó nő? - 20 dolog, amire jó a vazelinhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111020-hogyan-legyek-jo-no-20-dolog-amire-jo-a.htmlÍgy lehetsz te is fotómodellhttp://www.life.hu/szepulj/20111017-takacs-nora-igy-lesz-valakibol-fotomodell.htmlHogyan legyek jó nő? - Tökös-almás arcpakolás őszrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111013-hogyan-legyek-jo-no-oszi-tokos-arcpakolas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.