Tizenkét év alatt szinte semmit sem változott a bájos színésznő

Mena Suvari Amerikai szépség Amerikai pite
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mena Suvari tizenkét éve szerepelt az Amerikai szépség és az Amerikai pite című nagy sikerű filmekben. A színésznő ma is éppolyan elragadó, mint 1999-ben.
Mena az Amerikai szépségben

Rég láttuk Menát! A szép színésznő a napokban mutatta meg remek alakját és nagyszerű ízlését egy filmpremieren - ő kapta a legtöbb elismerő tekintetet, hiszen csodásan nézett ki. Nagyon jól áll neki a rövid haj, és szexis, egyben bájos volt a fekete-piros miniruhában, amihez fekete kiegészítőket választott.

Hasplasztika - Kérdezd Vikit, aki már átesett rajta!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mena mostanában alig vállal munkát, és azok a filmek sem kasszasikerek, amelyekben szerepel. A színésznő tavaly házasodott össze Simone Sestitóval, egy olasz származású koncertszervezővel, akivel a reflektorfénytől távol élik mindennapjaikat.

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A Báthory-legenda: 600 lányt ölt meg, hogy gyönyörű lehessenhttp://www.life.hu/szepulj/20111102-bathory-erzsebet-600-lanyt-olt-meg-hogy-gyonyoru-lehessen.htmlRengeteg palacsinta és semmi sport - Ettől néz ki fantasztikusan a hetvenéves színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20111027-elarulta-meglepo-szepsegtrukkjeit-a-meses-hangu-enekesno-barbra-streisand.htmlMajmot csinált magából a szupermodell - Rémisztően fest!http://www.life.hu/szepulj/20111027-majmot-csinalt-magabol-a-heidi-klum-remisztoen-fest.htmlSemmit sem tanult a profiktól a Megasztár felfedezettjehttp://www.life.hu/szepulj/20111024-semmit-sem-tanult-a-profiktol-a-megasztar-felfedezettje-szij-melinda.htmlLilás rúzzsal sokkolt a Született feleség - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111028-lilas-ruzzsal-sokkolt-a-szuletett-feleseg-heti-beautymustra.htmlMegnyugodtunk: Katalin hercegnőnek is van szépséghibája!http://www.life.hu/szepulj/20111028-feny-derult-katalin-hercegno-szepseghibajara.htmlAz örök fiatalság 10 titkahttp://www.life.hu/szepulj/20111027-az-orok-fiatalsag-10-titka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.