Végre megtudtuk, miért vágatta le a haját a bájos színésznő

frizura haj emlék Heath Ledger Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Williams színésznőnek korábban a szép hosszú haja volt a védjegye, azonban évek óta rövid hajat visel a sztár.

A Blue Valentine színésznője saját bevallása szerint nem is tervezi, hogy a közeljövőben megnövessze a haját. "A lányom, Matilda imádná, ha végre megnőne a hajam, de ennek most nincs itt az ideje" - mondta a sztár az egyik neves magazinnak. Michelle elmondta, ő rövid hajjal érzi magát legjobban a saját bőrében. "Úgy érzem, önmagam lehetek, már vagy öt éve fiús hajat viselek" - mondta a színésznő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miss Williams hozzátette, hogy személyes okai voltak a haja levágatásának. "Egy olyan ember kérésére vágattam le a hajamat, aki imádta a frizurámat így röviden. Az ő emléke miatt viselem ma is így a hajam" - vallotta Michelle, aki egészen biztosan kislánya apjára, a fiatalon elhunyt Heath Ledger színészre gondolt. A színésznő szerint nem túl sokan kedvelik ezt a stílust: "A melegeken és a barátnőimen kívül alig tetszik valakinek a frizurám."

Popsit mutatott a szexi színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111102-pucer-feneket-mutogatta-a-szexi-szinesz-james-franco-a-flaunt.html108 millió forintos büntetés is kiszabható ittas járművezetés eseténhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111102-buntetes-kiszabasa-ittas-jarmuvezetes-eseten-a-szakerto-valaszol.htmlSzerelmi horoszkóp novemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111027-szerelmi-horoszkop-novemberre.htmlHalálosan megfenyegették Csézyt és új párjáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111030-halalosan-megfenyegettek-csezyt-es-uj-parjat.htmlMegpofozta egy rajongóját a világhírű színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111030-megpofozta-egy-rajongojat-omar-shariff.htmlÖsszeomlásáról mesélt a dívahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111026-jennifer-lopez-osszeomlott-a-szinpadon-elmeselte-mi-volt-az-oka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.