fashion week Uma Thurman Lanvin ágynemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő legutóbbi estélyi ruhája nem aratott túl nagy sikert. Vajon hová tette Uma a nagyszerű stílusérzékét?




Forrás: AFP
Forrás: AFP


Ennyi erővel akár egy selyemágyneműt is magára húzhatott volna a színésznő: az is nagyjából ilyen módon emelné ki az amúgy karcsú alakját. Uma valószínűleg különleges akart lenni a fekete-fehér kreációjával, melyben végül úgy festett, mint egy hathónapos terhes kismama. A negyvenegy éves hollywoodi csillag jobban tenné, ha máskor nem ilyen "rongyokat" válogatna, hiszen nem elég, hogy nagydarabnak nézett ki, de a nőiessége is teljesen elveszett a selyem alatt.

Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!




Katie Holmes ismét mellélőtt - hatalmas lett a fenekehttp://www.life.hu/legytrendi/20111108-katie-holmes-ismet-mellelott-a-ruhajaval.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál dívát varázsolt Barbarábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111108-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlA szülés után négy hónappal káprázatosan fest a szőke sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20111107-a-szules-utan-negy-honappal-ismet-kaprazatosan-fest-a-szoke.htmlHillary Clinton hatalmasat bakizotthttp://www.life.hu/legytrendi/20111103-hillary-clinton-lila-hajgumit-viselt-a-hajaban.htmlNevetséges ruhában mutatkozott a modell - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111104-nevetseges-ruhaban-mutatkozott-a-modell-heti-stilusmustra.htmlMutasd a melltartód, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/legytrendi/20111103-mutasd-a-melltartod-megmondom-ki-vagy.htmlTermészetes szépség vagy plasztikcica a világ egyik legszexibb színésznője?http://www.life.hu/legytrendi/20111103-termeszetes-szepseg-vagy-plasztikcica-a-vilag-egyik-legszexibb-szinesznoje-megan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.