alapozás szépségápolás sminkelés bőrápolás Rimmel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előfordult már, hogy délután nem éppen az az arc nézett vissza a tükörből, amire a reggeli  sminkelés után számítottál? Megkopott alapozó, picit elkenődött szemceruza, elhalványult színek... Mondhatnánk, hogy semmi sem tart örökké, pláne egy smink. Örökké nem is, de azért ideális esetben egy smink kibír egy egész napot. Feltéve, ha jól készíted el, és jó sminktermékeket használsz hozzá!


Érdemes az alapokkal kezdeni. Egész pontosan az alapozóval. Hiszen mint a legtöbb dolog esetében, a jó alapozás a tartósság titka. Ha mozgalmas életet élsz, és bírod is a pörgést, válassz olyan alapozót, ami tudja tartani veled az iramot! Válaszd a Rimmel Lasting Finish 25 Hour érintésálló alapozóját, mely 25 órán keresztül biztosít természetes és hibátlan fedést. Az egész napos, sőt egy kicsit hosszabban tartó fedést különösen hatékony formulája garantálja, mely két fő aktív komponensből áll. A revitalizáló ásványi összetevőkből - melyek a fáradt bőrt energiával töltik fel, valamint a hidratáló Aqua Primerből - melynek köszönhetően a bőr frissen hidratált marad egész nap, így elkerülheted a száraz, húzódó vagy kényelmetlen érzést.

Ne csak a márkát nézd, a tökéletes árnyalat megválasztására is fordíts figyelmet!
A kiválasztásnál soha ne a kezeden próbáld ki az alapozót, mert a kézfej bőre általában sötétebb az arc bőrénél.
Jó, ha természetes fénynél is ellenőrződ a színt, mégiscsak az az igazi. Ezért jó, ha mindig van nálad egy kis tükör.
Gondolj arra is, hogy nyáron lebarnul, télen kifakul a bőröd. Ha mindig tökéletes sminket akarsz, legyen kétféle árnyalatú alapozód.
Amikor a Lasting Finish 25 Hour 5 féle árnyalatú alapozója közül választod ki a hozzád passzolót, akkor is gondolj ezekre!


Az alapozó tehát adott. Fontos azonban az is, hogy jól vidd fel, hogy tényleg szép és tartós legyen.
A legjobb hatás elérése érdekében először is alaposan tisztítsd meg az arcod!
Majd válassz egy eszközt: szivacs, ecset vagy az ujjad.
Bármelyiket használod is, legjobb, ha kezdésként a kézfejedre nyomsz egy adag alapozót. Ha az ujjadat használod, akkor kis pöttyökben vidd fel az arcodra, a homlokodon kezdve az orrodon, orcákon át egészen az álladig. Majd ezeket a kis pöttyöket alaposan dolgozd össze, úgy, hogy mindenhol tökéletesen fedjen. Ne hagyd ki a fültövedet és az álladat sem!
Az egyenletesebb eredmény érdekében szerencsés beszerezni egy szivacsot, lehetőleg háromszög alakút. Ezt először nedvesítsd be, a természetesebb hatás elérése érdekében. Majd a kézfejedről vidd fel vele az alapozót szép, egyenletes, vékony rétegben.
Végül az ecsetet választóknak néhány tipp. A sokféle ecset közül a laposat válaszd alapozáshoz. Azok közül is inkább a tömöttebbet, és körkörös mozdulatokkal vidd fel az alapozót. Mindig figyelj arra, hogy ne legyen túl sok, nehogy viaszbábunak nézzenek.

Ha a Lasting Finish 25 Hour alapozót választod, melyet mindhárom módon álomkönnyű felvinni, a nap további részében nem is kell a sminkedre figyelned. Tökéletes marad egész nap, hiszen stresszálló, érintésálló és kopásálló - így délután is szívesen nézel majd tükörbe.

Fizetett tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.