MasterCard®-dal és Maestro®-val vásárolni jó! - Kedvezményes online vásárlás bankkártyával

Maestro online vásárlás MasterCard fizetés webbolt webáruház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

A bankkártyás fizetés előnyeit mindannyian ismerjük. Egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás, és ráadásul kényelmes is, főleg, ha otthonról, fáradság nélkül vásárolhatunk vele. És ami legalább ennyire fontos szempont: online bankkártyás vásárlás esetén időt és energiát spórolhatunk, hiszen nem kell boltról boltra járkálva keresni a kívánt árut. Néhány kattintással felmérhetjük az üzletek kínálatát, és azt is, hogy a termék hol kapható a legkedvezőbb áron. Ráadásul készpénzről sem kell gondoskodni, amikor a futárt várjuk.



A kényelmen kívül azonban további előnyei is vannak

Az online bankkártyás fizetésnek ugyanis - az átutalással szemben - az esetek legnagyobb részében nincs külön banki díja (a kereskedői weboldalon azonban minden esetben tájékozódjon a fizetési feltételekről, mert elképzelhető, hogy az adott webshop külön díjat számít fel a különböző fizetési módok szerint). Emellett megspórolhatjuk a készpénzfelvétel költségét is. Online bankkártyás fizetésnél tehát időt és pénzt takaríthatunk meg.

Mely webshopokban lehet használni a MasterCard és a Maestro bankkártyákat?


MasterCard és Maestro kártyánkkal olyan internetes kereskedőnél fizethetünk, ahol a Maestro, illetve a MasterCard logót feltüntették.

Már a Maestro bankkártyák is alkalmasak online fizetésre.

A bankok 2011. április 15-től kizárólag CVC-kóddal rendelkező Maestro kártyákat bocsátanak ki. Ezeket a CVC-kóddal rendelkező Maestro kártyákat Ön is teljes körűen használhatja az internetes vásárlásokhoz.



Hogyan fizethet az interneten korábban kibocsátott Maestro kártyájával?

Ha 2011. április 15. előtt kibocsátott Maestro kártyával rendelkezik, kérjük, igényeljen kártyakibocsátó bankjánál Maestro bankkártyájához CVC-kódot, amely alkalmassá teszi a kártyát az online fizetésre.

Most duplán megéri MasterCard vagy Maestro bankkártyával online vásárolni!

Online bankkártyás fizetés esetén ugyanis nagyszerű kedvezményt kaphat a MasterCard következő partnereinél: Libri.hu, Jegy.hu, Díjnet, Allianz Direkt, Bónusz Brigád, brands.hu, eDigital. Az akció részleteiről itt olvashat.

Vásároljon Ön is webshopokban, és élvezze a kellemes vásárlás és az online bankkártyás fizetés előnyeit a MasterCard és Maestro bankkártyákkal!

Fizetett tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.