parfüm téli illatok tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a tél, vele együtt pedig a hideg, fagyos levegő. Nem kell azonban szomorkodnunk, hiszen a parfümházak ilyenkor dobják piacra a legintenzívebb és legkarakteresebb illataikat, melyek színt visznek a téli szürkületbe.

Thinkstock
Thinkstock

Burberry Body

Szó szerint világraszóló kampány előzte meg a legújabb Burberry parfüm megjelenését, melyet a parfümrajongók már oly régóta várnak. A Body pikáns reklámja felcsigázta az érdeklődést az új illat iránt, mely az idei tél egyik legnagyobb slágerparfümjének számít - nem véletlenül. A Burberry belesűrítette a parfümbe mindazt, amit ma a márka képvisel: érzékiség, elegancia és sikk. Az enyhén ciprusos jellegű, virágos-gyümölcsös Body friss zöld abszinttal, fréziával és barackkal nyit, melyet a rózsa és az írisz púderes jegyei követnek a szívjegyben. Az alapjegyben bontakozik ki az intim és érzéki szantál és kasmírfa.

Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!


Valentino Valentina



Love, Chloé Eau Intense

A tavalyi év szenzációja volt a Love, Chloé, idén télen pedig a Love, Chloé Eau Intense változatnak örülhetünk, melyben a Love, Chloé krémesen puha aromája még intenzívebben tündököl a bőrünkön. Igazi téli illat, mely úgy ölel körbe, mint egy puha sál vagy egy meleg kabát - köszönhető ez a krémes perubalzsam aromájának, melyet mesés virágillat leng körbe, mint az orgona, vaníliavirág és lilaakác.


Lancome Trésor Midnight Rose

Semmi kétségünk nincs afelől, hogy a Lancome tudja, hogyan kell a fiatal korosztályt megnyernie magának, hiszen legújabb parfümjük, a Trésor Midnight Rose reklámarcának azt az Emma Watsont választották, aki kinőve a Harry Potter-filmekből az egyik legstílusosabb fiatal színésznőnek számít. Maga az illat is elbűvölően bájos és fiatalos, tele édes és fűszeres jegyekkel, mint a málna és a feketeribizli, melyet a rózsa és a jázmin mély és érzéki illata követ.

Bvlgari Jewel Charms Editions

Hollywood kedvenc ékszerésze, a Bvlgari a luxust és eleganciát parfümjeibe is belecsempészi. Az idei tél szenzációjaként a már ismert és leginkább kedvelt Bvlgari parfümöket új, ékszerként ragyogó üvegekbe rejtették, melyek karácsonyi ajándékként is tündökölhetnek a fa alatt. A Jewel Charms sorozat limitált darabjai között találhatjuk a visszafogottan elegáns Omnia Crystalline parfümöt, a merészen csábító Jasmin Noir parfümöt és a sziporkázóan csillogó Omnia Amethyst parfümöt egyaránt.

Forrás: Parfümcenter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.