A történelem illata - az illat történelme

parfüm illat történelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha lehetne illatos cikket írni, megtenném, de meglehetősen macerás a dolog, különösen weben keresztül. Így be kell érni a szavak esszenciájával: szantál, ilang-ilang, bazsarózsa, jázmin. Ennyi ízelítő után bújjunk bele képzeletben egy finom illatfelhőbe, és röppenjünk végig a parfümtörténelmen!
Cikkünk szerzője Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonya

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!

parfüm

Wikipedia
Wikipedia

Rudolph Ernst A parfümkészítő című festménye


parfüm
parfüm




AFP
AFP




parfümöt

Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!



Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!




5 parfümújdonság télrehttp://www.life.hu/szepulj/20111122-teli-parfumujdonsagok.html5 módszer sálkötésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111117-hogyan-legyek-jo-no-5-modszer-salkotesre.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál vagány csajt varázsolt a cuki kislánybólhttp://www.life.hu/szepulj/atalakitunk/20111115-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlŐ volt a tökéletes first ladyhttp://www.life.hu/szepulj/20111114-takacs-nora-eva-peron-volt-a-tokeletes-first-lady.htmlGyönyörű, egészséges haj fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111110-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-egeszseges-haj-fillerekbol.htmlGyilkos szépség? Ötvenezer katona élete szárad a lelkénhttp://www.life.hu/szepulj/20111107-mata-hari-otvenezer-katona-elete-szarad-a-lelken.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.