Átalakítunk! Csábító démon lett a szende Orsiból

X-Faktor Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a huszonöt éves Orsiból faragott igazi bombázót - a lány számára felejthetetlen volt az átalakítás napja.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita

"Azért jelentkezem, mert szeretnék átalakulni. Sajnos nem vagyok teljesen megelégedve magammal, talán egy kis megújulás segítene" - írta nekünk a szállodai recepciósként dolgozó százhalombattai lány. A fiatal, szőke Orsi a hétköznapokban a sportos viseletet, a tornacipő-farmer párosítást részesíti előnyben, mégis teljesen odáig volt a a feszes, fehér csőnadrág és a fekete magas sarkú együttesétől. "Nagyon tetszett a szerelés, remekül éreztem benne magam. Magas sarkút sosem hordok, de ez a darab különösen kényelmes volt, nagyon megszerettem!' - lelkendezett Orsi a Life.hu-nak.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattints ide!



Majdnem minden reggel 4-kor kelek, ezért sosem sminkelem magam, egyszerűen nincs rá időm. Az átalakításon füstös smink került a szememre, ami nagyon jól állt. Végig kérdezgettem a sminkest, hogy mit hogyan csinál, így tanultam néhány praktikát, melyeket én is alkalmazni fogok"


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg az Orsiról készült többi képet is képgalériánkban! Katt ide!

Eleinte nagyon izgultam, de később már otthon éreztem magam Nánási Pál stúdiójában. A szüleim nagyon meglepődtek, amikor az átalakítás után megláttak, azt mondták, így akár modell is lehetnék - ez nagyon jólesett"

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!






Átalakítunk! Partikirálynő lett a visszafogott anyukábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111206-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi címlaplány lett Mónikábólhttp://www.life.hu/szepulj/atalakitunk/20111129-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál szexi cicát varázsolt a fiatal anyukábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111122-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál vagány csajt varázsolt a cuki kislánybólhttp://www.life.hu/szepulj/atalakitunk/20111115-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál dívát varázsolt Barbarábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111108-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Viola élete legszebb napját köszönheti Nánási Pálnak és csapatánakhttp://www.life.hu/szepulj/atalakitunk/20111028-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál kihozta a szexi démont Mónikábólhttp://www.life.hu/szepulj/atalakitunk/20111025-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.