fashion week film szilveszter ünnep ruhadarab Szilveszter éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten hagytuk, hogy a kedvenc karácsonyi filmjeink inspiráljanak bennünket. Ennél a gondolatmenetnél maradva most három olyan filmből merítünk öltözködési tippeket, amelyeket szilveszterkor (is) érdemes megnézni.

54

Lengő szárú nadrágok, flitterek, fényes anyagból készült combvillantó ruhácskák, platformcipők, masnik, kalapok és szőrme. A hetvenes évek híres-hírhedt szórakozóhelye a New York-i Studio 54 volt, ahol a partizó stílusa valószínűleg ma is sokaknál kiverné a biztosítékot. Ezt a (látvány)világot idézi meg az 1999-ben bemutatott 54 című film, amely egyszerre részegítő és kijózanító, kosztümök szempontjából pedig az inspiráló szónál maradhatunk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hetvenes évekre utaló stílus idén reneszánszát éli. Hacsak nem vagyunk 16 évesek, adagoljuk józanul a flittereket, strasszokat, arany- vagy ezüstlemezkékkel díszített ékszereket, különben partikirálynőből önmagunk paródiájává válhatunk.


1. Ezüst PÓLÓ:
H&M - 5.990 forint; 2. Platform CIPŐ:
H&M - 9.990 forint;
3. ÖV:
Mango
- 2.995 forint; 4. Flitteres TOP: New Yorker - 4.690 forint;
5. SORT:
New Yorker
- 6.690 forint; 6. GYŰRŰ: Stradivarius - 1.690 forint;
7. KARKÖTŐ: Stradivarius - 3.595 forint


Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!


Szilveszter éjjel

Az évente egyszer kötelező, látványos sztárnévsort felvonultató, valamilyen ünnephez kapcsolódó mozaikfilm idén a - karácsony és a Valentin-nap után - a szilvesztert célozta be. A Szilveszter éjjel egyik jelenetében Lea Michele színésznő vicces fejdíszt visel, amely láttán mi is ihletet kaptunk.

http://newyearsevemovie.warnerbros.com
http://newyearsevemovie.warnerbros.com

Ha olyan helyre megyünk, ahol koktélruhában búcsúztatjuk az óévet, miért ne dobnánk fel valami extra fejrevalóval? A választék az utóbbi időben bőséges, a lényeg szilveszterkor az, hogy a fejdíszünk látványos legyen.


1. Kék RUHA: New Yorker - 6.990 forint; 2. FEJPÁNT: Zara - 1.795 forint;
3. Piros RUHA:
Pull & Bear - 12.995 forint; 4. HAJRÁF: Stradivarius - 1.995 forint;
5. Pink RUHA:
H&M - 9.990 forint; 6. SAPKA: F&F - 1.925 forint

Tipp! Fehérneműben a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!


200 szál cigi


Ezzel a filmmel 2011 után egyből 1981 New Yorkjában találjuk magunkat. A műfaj hasonló, a divat viszont teljesen más. Az 1970-es és a 2010-es évek után az 1980-as évekbe is belekóstolhatunk: a csajok betonkeményre lakkozott hajjal, gigantikus fülklipszekkel és furcsa neonszínekben parádéznak, mindent beborít a párducminta, a márványmintás farmer, tüll és tüll van mindenhol.

A tüllszoknya mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül. A vagány partiszerelés pánt nélküli toppal, blézerrel vagy szőrmeboleróval is eszméletlenül mutat. Arra kell vigyázni, hogy csípőben erősít, így azoknak ajánljuk, akiknek nincs mit letagadniuk fenék- és combtájékon.

http://www.milkbarmag.com
http://www.milkbarmag.com

1.
Esprit - 69,95 euró; 2. New Yorker - 5.490 forint; 3. Pimkie - 19,99 euró

Tipp! Teltházas koncerttel zárták az évet az X-Faktor sztárjai! Kattints a galériáért!




Sícuccok, amiket a mindennapokon is jól ki tudsz használnihttp://www.life.hu/legytrendi/20111221-sicuccok-amiket-a-mindennapokon-is-jol-ki-tudsz-hasznalni.htmlÁtalakítunk! A karácsonyi bulik királynője lett Krisztahttp://www.life.hu/legytrendi/20111220-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlKisfekete - ünnepi összeállítások 3 stílusbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20111220-kisfekete-unnepi-osszeallitasok-3-stilusban.htmlÖltözz karácsonyi filmekből!http://www.life.hu/legytrendi/20111219-oltozz-karacsonyi-filmekbol.htmlMutasd a cipőd, kiderül, hogy mit gondolnak rólad a pasikhttp://www.life.hu/legytrendi/20111212-mutasd-a-cipod-kiderul-mit-gondolnak-rolad-a-pasik.htmlEgy farmer négy szettben - Így viseld a skinny farmert télen!http://www.life.hu/legytrendi/20111208-1-farmer-4-szettben-igy-viselt-a-skinny-farmert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.