Leitz Bebop - Friss és üde megjelenés az irodában

Bebop Leitz irodaszer nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egyhangúan berendezett irodában mindent szürkének és unalmasnak érezhetünk - a munkánkat, a munkatársainkat, a gondolatainkat. Ha eltérünk a megszokott színek használatától, azzal nem csak egyedi hangulatot varázsolunk az irodába, de fokozhatjuk vele a munkakedvünket és a kreativitásunkat is.

Forrás: Leitz
Forrás: Leitz



LEITZ BEBOP - AZ ÉREZHETŐ INSPIRÁCIÓ

A friss megjelenésű BEBOP termékcsalád fényes színekkel és üde megjelenéssel teszi hangulatossá munkakörnyezetünket. A dombornyomott mintával és gyöngyházfényű betétekkel ellátott, karc- és ujjlenyomatmentes alapanyagból készült termékek nemcsak az iratok rendszerezésében nyújtanak hasznos segítséget, de vidám színviláguknak köszönhetően divatot is teremtenek. Válassz üde kéket, sárgát, pirosat, klasszikus feketét, fehéret, vagy a színek tetszőleges kombinációját és a hatás nem marad el!

A család 15 terméket foglal magában, melyek közül most csak néhányat sorolunk fel:
- BEBOP 180°Active iratrendező: lekerekített gerincű, gumiszalaggal zárható, 180°-os emelőkaros mechanizmussal rendelkező 5cm és 7,5cm gerincszélességű iratrendező belső zsebekkel és tolltartóval. Tökéletes választás a gyakran úton levők számára.
- BEBOP Active gyűrűskönyv: lekerekített gerincű, gumiszalaggal zárható, "soft click" mechanizmussal rendelkező gyűrűskönyv belső zsebekkel és tolltartóval.
- BEBOP lefűzhető tasak: max. 50 lap tárolására és szállítására alkalmas, tépőzárral zárható tasak
- BEBOP genotherm: max. 40 lap tárolására és szállítására alkalmas genotherm
- BEBOP gumis mappa és Jumbo gumis mappa: ideális megoldás dokumentumok és egyéb papírok tárolásához és szállításához, gumiszalagos záródással
- BEBOP rendszerező mappa: 40 lapos jegyzetfüzetet tartalmazó mappa, CD-és névjegytartó tasakkal, tolltartóval, gumiszalagos záródással
A teljes BEBOP kínálat megtekintéséhez kattintson ide!

SZEREZZ ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNYEKET A LEITZ-ZEL!

A Leitz nagyszabású, Munka&Szabadidő elnevezésű promócióját kihasználva nem csak a páratlan minőségű, nekünk tetsző irodaszert szerezhetjük be, de a szabadidős tevékenységeket is emlékezetessé varázsolhatjuk! Gyűjtsd a LEITZ pontokat, váltsd be őket CEWE és CASIO ajándékokra és gondoskodj arról, hogy élményeid sose merüljenek feledésbe! Már 15db BEBOP gumis mappa vásárlásával tied lehet egy Kompakt CEWE fotókönyv utalvány! Kár lenne kihagyni, igaz?!

Forrás: Leitz
Forrás: Leitz

Hogyan vehetsz részt a promócióban?
1. Vásárolj Leitz iratrendezési termékeket a promóció időtartama alatt (2011. november 1. és 2012. március 31. között)
2. Regisztráld a promóció weboldalán a termékeken található matricákról a kódokat és gyűjtsd a pontokat!
3. Váltsd be a pontokat értékes ajándékokra - CEWE fotókönyv vásárlási utalványra vagy CASIO EXILIM fényképezőgépre!
Látogass el a promóció weboldalára - www.leitz.com/passion - és máris indulhat a pontgyűjtés!

Itt nálunk, a Life.hu-nál is nyerhetsz! Kattints a JÁTÉKra, és az első 50 helyesen válaszoló nyer!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.