Szépségtippek tusoláshoz - személyre szabva

tusolás tisztálkodás szépségápolás zuhanyzás bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fürdés a fogmosáshoz és a fésülködéshez hasonlóan a napi szépségápolási rutin része. Persze, ahogy minden mást, ezt is mindenki másképp csinálja, de a tusolás időtartama sok mindent elárul az életvitelről. Mindegy, hogy pár perc alatt "csapod le magad", vagy hosszasan zubogtatod magadra a vizet, eláruljuk, mit tehetsz, hogy a legjobb legyen a bőrödnek.
Thinkstock
Thinkstock


Ha úgy zuhanyzol, mint egy katona - 1-3 perc alatt

Minden perced be van táblázva vagy a munka vagy a gyerekek miatt. Nincs arra időd, hogy órákat tölts a fürdőszobában, de már negyed óra is luxusnak számít. Minden mozdulatot gépiesen és villámgyorsan végzel. A gyorsaság és hatékonyság a legfontosabb számodra. Három- vagy ötnaponta használj tusolókesztyűt, amely tisztálkodás közben tünteti el az elhalt hámsejteket a bőrödről. Így megspórolhatod a testradírozás procedúráját. Ha a hajad és a fejbőröd bírja, egyfunkciós sampon helyett válassz olyan termékeket, amelyek samponként és balzsamként is funkcionálnak. Ha pedig a szőrtelen állapotot is szeretnéd kitolni, érdemes szőrnövekedésgátló dezodort és / vagy testápolót választani. Idő-, pénz- és energiaspórolás miatt először tájékozódj az interneten és olvass el néhány tesztet a termékekről, mielőtt megvásárolod bármelyiket.

Tipp! Íme, Christina Aguilera 13,5 millió dolláros otthona! Kattints a galériáért!


Ha a szokásos-alapos típus vagy - 5-10 perc alatt





Thinkstock
Thinkstock

Ha a kényelmes, Kleopátra-típus vagy - 15-20 perc

Ha nem is minden nap, de időnként érdemes beiktatni egy tusolást, amikor az alapvető tisztálkodáson és bőrtisztításon túl extra kényeztetésre is van időd. Ma már olyan ínycsiklandozó termékek kínálnak megújulást a bőrödnek, hogy nem is hinnéd! Ott vannak például a kondicionáló hajvajak, amelyektől a hajszálaid csillogóak és egészségesek lesznek. A koffeines (kávés), borsmentás vagy narancsos szappanok reggelente nemcsak a bőrödet pezsdítik fel, hanem téged is élénkké tesznek. Ezeken kívül számtalan izgalmas tusolókészítménnyel találkozni. Miért ne próbálnád ki valamelyiket?

Tipp! Ezekben a ruhákban látnak minket szívesen a pasik! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.