szupermodell Miranda Kerr gyerekmodell szépség Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie Huntington-Whiteley keresett szupermodell, és attól sem riadt vissza, hogy a mozivásznon próbálja ki magát. De vajon milyen volt fiatalon a Transformers 3 sztárja?

Azt már tudjuk, hogyan indult el a modellpályán Miranda Kerr, Orlando Bloom kedvese. Most lássuk, milyen volt pár éve egy másik nagyágyú, Rosie Huntington-Whiteley.

Forrás: http://models.com, AFP
Forrás: http://models.com, AFP

A fiatal Rosie szűziesen, hófehér kardigánban érkezett az első fotózására Douglas Perretthez, egy híres modellügynökség vezetőjéhez. A férfi a következőképp emlékszik a szépséges modellre: "Rosie igazán derűs karakter volt, de úgy éreztem, őt inkább a szélesvászon érdekli."

Persze ez így is lett, bár utólag úgy tűnik, a Transformers 3 csak egy röpke kirándulás volt Miss Whiteley számára a modellvilágból - filmbeli alakítását a kritikusok igencsak lehúzták. Ahogy mondani szokás, a "suszter maradjon a kaptafánál": Rosie tizenhat éves kora óta számtalan világmárka arca volt már.

Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Minden idők 15 legszörnyűbb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20120220-minden-idok-15-legszornyubb-oscarruhaja.htmlBugyi nélkül pózolt az énekesnő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120216-bugyi-nelkul-pozolt-az-enekesno-heti-stilusmustra.htmlMagyar szépségkirálynővel indult a nagyszabású London Fashion Weekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120217-magyar-szepsegkiralynovel-indult-a-nagyszabasu-london-fashion-week.htmlDivatbemutatón esett össze a stílusikon - már nem lehetett megmentenihttp://www.life.hu/legytrendi/20120217-elhunyt-zelda-kaplan.htmlA leghíresebb hímtagok - Férfiak altestei fehérnemű-kampányokbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120216-a-leghiresebb-himtagok-ferfiak-altestei-fehernemu-kampanyokban.htmlÍgy kezdte pályáját az egyik legszebb szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120210-igy-kezdte-palyalyat-az-egyik-legszebb-szupermodell-miranda-kerr.htmlLindsay Lohan uszkárnak öltözötthttp://www.life.hu/legytrendi/20120209-lindsay-lohan-uszkarnak-oltozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.