Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Andit alakította át. A szöszi lányból szexi, vörös démon lett.

A húszéves Andi élete egyik legszebb időszaka előtt áll, ezért is volt fontos számára ez az átalakítás. "Azért jelentkeznék, mert szeretnék egy kicsit nőiesebb lenni. Húszéves vagyok, de sokan 16-17-nek néznek, és ez elég zavaró, főleg, hogy nyáron férjhez megyek. Nem szeretnék többé kislánynak tűnni" - írta a budapesti lány a bemutatkozó levelében. Az átalakító csapat pedig elhatározta, dögös nőt farag a visszafogott lányból.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Andi rendészeti asszisztensnek tanul, és nyomozó szeretne lenni. Ebben a férfias szakmában pedig határozottnak és erősnek kell látszania. A budapesti lánynak sosem volt még vörös haja, Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban gondolt egy merészet, és vadító vörössel bolondította meg Andi picit unalmas frizuráját. A fiatal lány általában egyenesre szárítja a haját, Zsolt azonban dús, göndör fürtökkel "ajándékozta meg" Andit. "A barátomnak először picit szokatlan volt az új külsőm, de mostanra ő is nagyon megszerette az új hajszínemet" - mesélte Andi a Life.hu-nak. A leendő nyomozólány imádta a sminkjét is, különösen azért, mert a fekete a kedvence - odáig volt feltűnő, cicás szemeiért is.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi képet is Andi átalakulásáról! Kattints a képre!

Andi eddig nem szerette a feltűnő színű ruhákat, legtöbbször fekete, fehér és kék darabokat választ. Ennek azonban vége: Holdampf Linda stylist egy szexis, pink ruhát álmodott a lányra. A ruha színe csodásan illet az élénkvörös tincsekhez, ettől pedig remélhetőleg Andi is megszereti a színeket. Az újdonsült bombanő szereti, ha fotózzák, ezért egyáltalán nem okozott neki gondot, hogy Nánási Pál kamerája előtt mozogjon. "Imádtam a fotózást, jó volt ott állni ilyen szép sminkben és dögös ruhában. Mindenki nagyon segítőkész volt, remekül éreztem magam" - vallotta Andi a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!




Átalakítunk! Elbűvölő nő lett a szolid egyetemistábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120214-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Dögös vadmacska lett a visszafogott tanár nénibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120207-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szívdöglesztő nő lett a visszafogott Tündehttp://www.life.hu/legytrendi/20120131-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Árad a nőiesség a fiús Renátábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120124-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi díva lett Máriábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120117-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Íme a legdögösebb jogászlány, Edinahttp://www.life.hu/legytrendi/20120110-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Trendkirálynő lett Evelinbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20111223-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.