vásárlás stílus Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban smink és styling nélkül kapták lencsevégre Katie Holmest - a színésznő megint lerobbantnak tűnt.

Katie Holmes tud igazán szexis lenni, ha akar, de leginkább lepukkant megjelenésével vagy stílusbakijaival kerül be a pletykalapokba. Legutóbb ő és kislánya, Suri a Beverly Hills Hotelben költöttek el egy puccos vacsorát, majd beugrottak egy közeli boltba némi joghurtot venni.

Dumáljuk ki! Szocpol újratöltve





Northfoto
Northfoto

Kattints Katie Holmes ennél szexibb képeiért!


Tom Cruise neje smink nélkül nagyon fáradtnak és nyúzottnak tűnt, pedig jelenleg nincs fontos, sok elfoglaltsággal járó munkája. A sztáron nem látszott, hogy túlságosan boldog lett volna, de az is lehet, hogy azért tűnt rosszkedvűnek, mert út közben megpillantotta magát egy tükörben. Katie vastag combjaira csőfarmert húzott, ami még nem lett volna hatalmas baki, de a közepesen magas sarkú bokacsizma nagyon előnytelenül áll a kissé tuskólábú színésznőn. Hiába, ha Katie-t nem egy magazin címlapjára készítik elő, ő maga bizony képtelen stílusosan felöltözni.

Tipp! Óriásira dagadt a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.