Amanda Seyfried hasonlóság Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nagyon kedveltük a tündéri Amanda Seyfried színésznőt, mostanában azonban a fiatal sztár mintha a pop nagyasszonyát, Madonnát utánozná.

Vajon miért majmolja a 26 éves, bájos és hamvas Amanda a plasztikai műtétekkel formába hozott, 53 éves Madonnát? Elképzelni sem tudjuk, miért akar valaki egy csontos, férfias alkatú, botoxozott arcú, változókorban lévő nőre hasonlítani. Ha a karrierjét nézzük, érthető lenne, hogy a fiatal sztár ilyen szép sikereket szeretne elérni, de külsőleg nem túl jó ötlet Madonnát másolni.

Stohl szabadult: Megbűnhődte bűneit?



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha Amanda nem szeretné, hogy Madonna-klónként emlegessék, akkor jó lenne egy kis változással előrukkolni. Vágathatna valami dögösebb, fiatalosabb frizurát, és vásárolhatna néhány olyan ruhadarabot, amelyek egy huszonéves lányhoz illenek, és nem egy negyveneshez. Mi szurkolunk, Amanda - járd a saját utad, és ne akarj egy ikonhoz hasonlítani!

Tipp! Rá se lehet ismerni, elképesztően szexi lett a vadóc énekesnő! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.