Rágóguminak öltözött a stílusikon

gála Marilyn Monroe Dior Michelle Williams Egy hét Marilynnel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Williams szettjeiért és stílusáért rajonganak a kritikusok, legutóbb azonban igencsak melléfogott Marilyn Monroe megformálója.

Michelle Williams különc ruháival a kritikusok kedvence, még akkor is, ha néha melléfog. A szőkeség játssza Marilyn Monroe-t az Egy hét Marilynnel című nagysikerű filmben - a mozi párizsi premierjére azonban nem sikerült tökéletes ruhát választania.

Northfoto
Northfoto

Nézd meg a szexi színésznőt Marilyn Monroe szerepében. Kattints a képre!

Michelle stílusos akart lenni, ezért választott a francia fővárosba egy rózsaszín Dior-kreációt. A ruha maga nagyon hagsúlyos volt: az uszályos darabot masnik és hímzések tarkították. A sztár épp úgy festett ebben a babaszínű ruhában, mintha a kislánya, Matilda öltöztette volna fel egy igazi sütibabának. A szín ugyanakkor mesésen passzol Miss Williamshez, de ahogy mondani szokás, jóból is megárt a sok... Mindenesetre a vadító színű málnapiros rúzs és a körömlakk nagyszerű választás volt, illetve a minimál kiegészítőért is jár a pluszpont, mert nem cicomázta túl a nagyestélyit. Az ezüst platform cipőre azonban nem találunk szavakat - ezzel már tényleg nagyon babásan festett Heath Ledger egykori kedvese.

Tipp! Óriásira dagadt terhessége alatt a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!



Minden idők 15 legszebb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20120222-minden-idok-15-legszebb-oscarruhaja.htmlLájkolni könnyű, alkotni nehéz - Puskás Peti lenyűgöző pörgéssel és a barátai segítségével ír új dalokathttp://www.life.hu/legytrendi/20120221-lajkolni-konnyu-alkotni-nehez-puskas-peti-lenyugozo-porgessel-es.htmlÁtalakítunk! Vörös démon lett a sportos nyomozólánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120221-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlMinden idők 15 legszörnyűbb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20120220-minden-idok-15-legszornyubb-oscarruhaja.htmlBugyi nélkül pózolt az énekesnő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120216-bugyi-nelkul-pozolt-az-enekesno-heti-stilusmustra.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.