Itt a tavasz - Megújul a szépség!

PR cikk tavasz szépségápolás megújulás kozmetikum Avon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az AVON mindig is az élen járt innovációk tekintetében - például az elsők közt alkalmazta a szépségápolásban a hialuronsavat és a C-vitamint - így most sem meglepő, hogy egy megújult katalógussal kedveskedik vásárlóinak.

Forrás: Avon
Forrás: Avon


A népszerű AVON katalógus a 2012-es év harmadik számától kívül-belül megújul, hogy még szórakoztatóbb formában segítsen kedvenc kozmetikai cikkeid megvásárlásában. Az új AVON katalógus lapozgatása remek időtöltésnek ígérkezik: egy csésze finom kávé vagy tea mellett kényelmesen válogathatsz majd a termékek közül. Ráadásul a magazinos formának hála már nem csupán kedvezményes árú szépségápolási szerekkel, hanem hasznos információkkal is gazdagodhatsz.

Miben újult meg az AVON katalógus?
Az új AVON katalógusban ráadásul az AVON szépségszakértői is ellátnak Téged tippjeikkel. A részletes tartalomjegyzéknek köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatod a legújabb szépségápolási trendeket, és lapozgatás közben könnyedén végiggondolhatod, hogy milyen kozmetikai termékek hiányoznak a fürdőszobaszekrényedből.

Forrás: Avon
Forrás: Avon



Ha még sosem rendeltél az AVON-tól, de szeretnél
Az AVON-tól rendelni roppant egyszerű, és két különböző módja is van, hogy azt választhasd, amelyik neked a legszimpatikusabb. Az első, hogy a www.avon.hu oldalon a lehetőségek menüponton keresztül regisztrálsz, és elküldöd a rendelésedet, miután kiválasztottad a termékeket a brosúrából, vagy megnézted az interneten található e-katalógust. A termékeket ebben az esetben személyesen veheted majd át az egyik AVON tanácsadótól.

A másik út, hogy magad is tanácsadóvá válsz. Ehhez regisztrálnod kell a www.tanacsadono.hu vagy a www.avon.hu oldalak valamelyikén, és igényelned a tanácsadóvá való kinevezésedet. A folyamat pár napot vesz igénybe, és része egy személyes találkozó is az AVON erre kinevezett képviselőjével. Azonban ha tanácsadóvá váltál, már bármikor rendelhetsz AVON termékeket az interneten magadnak és barátaidnak, a csomagodat pedig az AVON házhoz szállíttatja!

Forrás: Avon
Forrás: Avon

Miért érdemes AVON tanácsadóvá válni?
Ezzel a lépéssel nemcsak minőségi termékeket tudsz könnyedén rendelni, de az árengedmények segítségével családtagjaidnak is rendkívül nagy kedvezményekkel vásárolhatsz. Ha pedig sikerül vásárlói bázist kiépítened magad köré, akkor az AVON értékesítési csapatához tartozva még pénzkereseti lehetőséghez is juthatsz!

További információkért like-old az AVON Facebook oldalát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.