Adrienne Bailon Kardashian celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki eddig nem ismerte Adrienne Bailon nevét, az a következő ruha láttán nyomban az eszébe vési az amerikai celeblány arcocskáját.

A huszonkilenc éves Adrienne Bailon neve inkább a tengerentúlon ismert: a színésznőként, dalszerzőként, táncosnőként és tévés személyiségként tevékenykedő hölgy többek között a The Cheetah Girls banda tagja, emellett műsort is vezet az MTV-n. Adrienne két évig randizott Rob Kardashiannal, így természetesen ő is bekerült a família valóságshow-jába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Adrienne a napokban egy igen megdöbbentő ruhakölteményben parádézott. A sztár a fekete dzsekije alatt egy olyan ruhát viselt, melyből tényleg mindene kilátszott, sőt, az alsóneműt csak egy jól sikerült fazongyanta helyettesítette. A sztárocska nem húzott bugyit a teljesen átlátszó, fekete anyag alá, időközben azonban történt egy kis malőr: a ruha krémszínű része leszakadt, így Miss Bailon minden egyes porcikája kilátszott. De ez őt láthatóan cseppet sem zavarta, és ahelyett, hogy a női mosdóban okosan megoldotta volna a ruhabakit, inkább molyogva pózolt a kamerák előtt. Szerinte ez biztos szexi volt - szerintünk inkább ciki.

Tipp! Nagyot hibázott, most az egész világ őt gúnyolja. Kattints a galériáért!



Brutális frizurát csináltatott az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-brutalis-frizurat-csinaltatott-az-enekesno-kesha.htmlÁtalakítunk! Francia színésznő lett Beábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120306-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSztárok legbizarrabb cipőihttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-sztarok-legbizarrabb-cipoi.htmlFelismerhetetlen lett a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-felismerhetetlen-lett-a-nepszeru-enekesno-katy-perry.htmlRágóguminak öltözött a stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120223-ragoguminak-oltozott-a-stilusikon-michelle-williams.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.