Helen Mirren budapesti divatdobása - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten mutatták be Szabó István Az ajtó című filmjét Budapesten, amelynek az angol dáma, Helen Mirren a főszereplője. A színésznő a budapesti premieren tabudöntő összeállítással rukkolt elő.

Heti trend: 50-es évek

A méretes tányérszoknyák, a hozzájuk képest vékony derekak, a bő szoknyák mind az ötvenes évek elejének divatját idézik elénk. Ez a trend most nagy kedvenc a sztárok között is, a héten több színésznő, köztük Ginnifer Goodwin, Emily Blunt és Megan Fox is egymáshoz hasonló, ultranőies összeállításban mutatkozott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



A hét legszebb kiegészítői

Egy-egy különleges kiegészítő sokat hozzáad az öltözékhez. A héten két kedvencre is rábukkantunk. Az egyik Judy Greer színésznő rózsarácsos nyaklánca, amely a legegyszerűbb fekete pólót is feldobja. A másik az előző bekezdésben említett Emily Blunt übercuki és nagyon nőies masnis cipellője.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



A legjobb retro hatású összeállítás

Katalin hercegnő stílusát csak dicsérni lehet. A legutóbbi, 1940-es évek sziluettjét felidéző összeállítása az utóbbi idők legjobb választása tőle. Csupa elegancia, nőiesség és természetesség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin és más vékony hírességek galériánkban. Kattints a képre!

Párducminta kétszer

Úgy tűnik, a párducmintás lábbeli lesz 2012 nude cipője, amelyre egyre több híresség kattan rá, és válogatás nélkül, szinte mindenhez viselik. A legmeglepőbb az, hogy tévedhetetlenek. Evan Rachel Wood New Yorkban szemléltette, hogy a fekete bársonyból készült nadrágkosztümöt így zökkenthetjük ki az egyhangúságból. Helen Mirren pedig Budapesten viselt virágmintás ruhához párducmintás cipőt. A cipővel harmonizáló kesztyű azért maradt rajta, mert túl gyorsan kellett levennie a kabátját és a sálját, és erről a kiegészítőről megfeledkezett. Annyi baj legyen, így is tökéletes az összeállítás.

Fotó: Pályi Zsófia [origo], AFP
Fotó: Pályi Zsófia [origo], AFP

Állatmintás ruhákért és kiegészítőkért kattints a képre!

A hét legbizarrabb öltözéke

Marc Jacobstól már megszoktuk, hogy ha úgy adódik, szívesen visel szoknyát. A legutóbbi akciója viszont még bennünket is megdöbbentett. A Louis Vuitton divatház vezető tervezője a 2012-2013-as őszi-téli divatbemutató végén egy szál pólóruhában és a barokk korban élő férfiakat megszégyenítő csatos cipőben jelent meg a kifutón. Reméljük, ebből nem lesz divat!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.