VV Vera Való Világ átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmas heteken van túl VV Vera. Az egykori pornós lány fogyókúrázott, feltöltette az ajkait, valamint műszempillát rakatott fel, sőt, a frizurája is teljesen megváltozott.

Verát egy komplett stíluskommandó vette kezelésbe. A huszonnyolc éves lány a Borsnak bevallotta, hogy külsőleg teljesen elhagyta magát a villában, így most mindent megtesz, hogy újra dekoratív legyen. "Bent a VV-ben nem foglalkoztam a külsőmmel. Elhagytam magam, és teljesen lelakottan léptem ki a villából, ráadásul jó pár pluszkilóval. Pedig a nőies megjelenés mindig is fontos volt számomra. Ezért most elkezdtem fogyózni, sportolni és szoláriumba járni, bevállaltam egy minimális szájfeltöltést, végül rábíztam magam egy átalakító csapatra" - árulta el a lány.

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



http://www.facebook.com/vvverahivatalos
http://www.facebook.com/vvverahivatalos

"Először leszívtam Vera sötét hajszínét, majd befestettem és kapott egy speciálisan árnyékolt melírt. Most négy különböző színből áll a frizurája, oldalt ezüst, felül pedig a szőke különböző árnyalatai egy bonyolult technikával összemosva. Továbbá vágtam neki egy vagány, divatos hajat. Ezután a sminkes kollégám feltett neki egy 3D-s műszempillát valódi selyemből, mellé pedig egy füstös hatású, alkalmi sminket, aminek a különlegessége, hogy még gyémántport is tartalmaz. Majd a stylist következett, aki egy trendi, katonai stílusú ruhát adott Verára" - magyarázta a mesterfodrász.

"Én így készülök a tavaszra, hiszen sokkal könnyebb nyitni, ha van önbizalma az embernek. Bevallom, hogy vannak körülöttem érdeklődő fiúk, és így már sokkal szívesebben megyek randizni" - mesélte boldogan Vera.

Tipp! Vicces szendvicsek időmilliomosoknak! Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



3 ultradivatos frizura zsíros hajbólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120327-3-ultradivatos-frizura-zsiros-hajbol.htmlSzőrtelenítési kisokoshttp://www.life.hu/szepulj/20120327-barsony-klinika-szortelenitesi-kisokos.htmlTe még mindig borotválod?http://www.life.hu/szepulj/20120327-barsony-klinika-te-meg-mindig-borotvalod.htmlDurván kiretusálták a valóságshow-sztárokat - Miért lettek mindannyian ilyen tökéletesek?http://www.life.hu/szepulj/20120330-durvan-kiretusaltak-a-kardashianlanyokat-miert-lettek-mindannyian-ilyen-tokeletesek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.