testfestés Jessica Alba tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba színésznő nemrég olyat mutatott, amilyet még soha.

Jessica Alba pár éve még a férfiak első számú kedvence volt, tökéletes testét és bájos arcocskáját imádta az erősebbik nem. Amióta édesanya és feleség lett, Jessica sokkal visszafogottabb. Finomodott a stílusa, és mostanában már a kényelmes ruhákat részesíti előnyben a tűsarkak helyett. A színésznő azonban nemrég olyat mutatott, amin igencsak elcsodálkoztunk.

Northfoto
Northfoto

A napokban a szép sztár két kislányával játszott Los Angelesben. Ekkor tűnt fel a fotósoknak a Jess bal karján lévő hatalmas tetoválás. Persze rögtön megindultak a találgatások, hogyan lehetséges az, hogy eddig senki nem látta a testfestményt egyik vörös szőnyeges eseményen sem. Mielőtt azonban bárki azt hihette volna, hogy a kétgyermekes anyuka stílust váltott, a sztár szóvivője közölte: a tetoválás nem valódi, és csak az A.C.O.D. című moziban kell viselnie a hírességnek.

Tom Cruise nejének kötelező a tökéletes sminkhttp://www.life.hu/szepulj/20120402-tom-cruise-nejenek-kotelezo-a-tokeletes-smink.html3 ultradivatos frizura zsíros hajbólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120327-3-ultradivatos-frizura-zsiros-hajbol.htmlNyerj teljes átalakítást - megfiatalítjuk az arcod, és segítünk megtalálni a stílusodhttp://www.life.hu/szepulj/20120328-barsony-klinika-nyerj-teljes-atalakitast-fiatalitjuk-az-arcod-es.htmlSzőrtelenítési kisokoshttp://www.life.hu/szepulj/20120327-barsony-klinika-szortelenitesi-kisokos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.