4 egyszerűen utánozható frizura a tavaszi kifutókról

fashion week frizura lófarok haj szépség trendi 2012 tavasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei tavaszi hajtrendeket a minimalizmus és a természetesség jellemzi, így ha megtetszett valamelyik frizura a tavaszi kifutókról, fodrászvégzettség nélkül könnyen utánozhatjuk őket.
Hajékszerek fémből, gyöngyből



Szélfútta tincsek

A következő irányvonalat a Calvin Klein, a Givenchy és a Giles modelljeinél is tetten értük. Az eredménynek olyannak kell lennie, mintha a sós tengervíz és a nap szívta volna ki a hajunk színét és a tengerparti szél rendezte volna kusza hullámokba. Ahogy már mi is megírtuk, idén itt az ideje, hogy hajsütővasra cseréljük a hajvasalónkat, így tudunk a fentihez hasonló laza hullámokat kreálni a száraz hajból. A hullámosra besütött tincseket az ujjunkkal rázzuk szét, majd rögzítsük hajlakkal.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, mégis tovább sanyargatják testüket. Kattints a galériáért!


Feszes copfok

A copfoknak már tavaly is nagyon örültünk, mert a legtöbbjük nemcsak mutatós, hanem tényleg pár perc alatt el is készíthető. Idén inkább a sportos glamúr jegyében feszes copfok uralták a tavaszi kifutókat. A hajgumi idén sem látható: vagy láthatatlan, vagy a copfra tekert hajtincs illetve háló takarja. Kísérletezzünk a copfokkal mi is!

Vizesen csillogó fejtető

Valószínűleg nem ez a frizura lesz a legnépszerűbb a felsoroltak közül, nem is egy hétköznapi megoldásról van szó, inkább bulikra vagy más alkalmakra ajánljuk. Vizes hatású zselével dolgozzuk meg a fejtetőt, de a haj többi része maradjon szárazon. A félkész hatás ellensúlyozására ne feledkezzünk meg a sminkről sem: fessünk drámai ajkakat vagy füstös szemet.

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.