fashion week Lindsay Lohan nadrág kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Lindsay Lohannak nincs túl sok önálló ötlete, már ha a divatról van szó. De hogy pont a legrosszabb összeállításokat tudja utánozni!

A botrányhősnő megirigyelte Kim Kardashian valóságshow-sztár stílusát. A huszonöt éves színésznő a napokban egy förtelmes, melegítőnadrágra emlékeztető bő nadrágot húzott platformcipővel. A korall színű, utoljára talán a 70-es években stílusosnak számító darab a megszólalásig hasonlított arra, amelyet órákkal Lindsay előtt Kim Kardashian viselt.

Northfoto
Northfoto

Lindsay egy fekete felsővel kombinálta a bő nadrágot, melltartót pedig ismét elfelejtett húzni. Talán Lilo összefutott valahol Kimmel, és annyira tetszett neki az összeállítás, hogy az első adandó alkalommal megpróbálta leutánozni? Míg Kim összeállítása stílusosra sikerült, Lindsay olcsó szerelését egyértelműen csak a borzalmas jelzővel illethetjük.

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.