Átalakítunk! Vadóc lány lett a visszafogott Jankából

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a miskolci Jankát alakította át. A visszafogott nőből igazi szívdöglesztő jelenség lett.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"Nagyon szeretnék részesülni az élményben, hogy végre kipróbálhassam, mit hozhat ki belőlem egy profi sminkes, fodrász, stylist és fotós. Már hosszú évek óta ugyanazt a frizurát vágatom, és ugyanazt a sminket készítem el magamnak. Már én is unom, gondolom, hogy akkor a körülöttem élők mennyire. Nem is beszélve arról a vágyról, hogy bárcsak az újságokban látható csodás ruhákba bújhatnék! A 178 centis magasságom miatt nem mindig kapok magamra olyan nadrágot, amilyet szeretnék. Nagy szükségem lenne rá, hogy végre valaki segítsen, mi az, ami tényleg jól áll. Szeretnék legalább egy napra kilépni a szürkeségből, és igazi dívának, nőnek, különlegesnek és szexinek érezni magam!" - írta Janka a bemutatkozó levelében. A fiatal nő vágya teljesült: az átalakító csapat szívdöglesztő lányt varázsolt belőle.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A miskolci Janka kormánytisztviselőként dolgozik. Régóta hosszú hajat visel, Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban rávette a lányt egy drasztikus változásra. Az átalakításkor jó néhány centi haj a földre hullott, de megérte. "Beleszerettem az új frizurámba. Rengetegen megdicsérnek, voltak, akik meg sem ismertek. Zsolt jó pár centit vágott a hajamból, amit a lilás melírcsíkok nagyon feldobnak. Már magamnak is könnyedén elkészítem ezt a frizurát" - lelkendezett a lány a Life.hu-nak. Janka azt is elárulta, általában csak finoman sminkeli magát, most viszont számtalan trükköt tanult a profiktól, melyeket mindenképp hasznosítani is fog.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre az átalakításon készült többi fotóért!

A harmincnégy éves kormánytisztviselő általában egyszerű, kényelmes ruhákat visel, de a Holdampf Linda által választott szerelésbe teljesen beleszeretett. "Sosem vettem volna fel ezt az összeállítást, de amikor Linda rám adta a ruhákat, fantasztikusan éreztem magam" - mesélte Janka, aki imádta a bőrdzsekit és a vagány magas sarkút a bájos csipkeruhával. Ez nem is csoda, hiszen ebben a szettben végre pompásan festettek a lány hosszú combjai. "A fotózáson nagyon izgultam, de mindenki biztatott és jó tanácsokkal látott el. Imádtam ezt a napot, és alig várom már, hogy láthassam a képeimet" - vallotta az új Janka.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Átalakítunk! Igazi vadmacska lett Anitábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120417-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Fantasztikusan néz ki a háromgyerekes édesanya!http://www.life.hu/legytrendi/20120410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Harminc kilót fogyott, majd teljesen átalakult a fiatal Zitahttp://www.life.hu/legytrendi/20120403-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Vagány modellé változott a kétgyermekes anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi bombanő lett Viki, a szerény óvónénihttp://www.life.hu/legytrendi/20120320-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.