házasságkötés LeeAnn Rimes Eddie Cibrian gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LeeAnn Rimes énekesnő és férje, Eddie Cibrian már egy éve házasok, ennek alkalmából a boldog feleség egy különleges ékszert kapott a férjétől.

Hollywoodban mostanában minden a gyűrűkről szól. Pár napja Angelina Jolie eljegyzési gyűrűjéről beszélt mindenki az álomgyárban, most azonban egy másik ékszer a fő téma. LeeAnn Rimes és Eddie Cibrian a napokban lettek egyéves házasok, ennek alkalmából az énekesnő egy különleges ékszert kapott kedvesétől.

AFP, twitter.com
AFP, twitter.com

LeAnn nemrég feltette a közösségi oldalára a becses ajándékáról készült képeket, hogy mindenki láthassa szerelmük gigantikus zálogát. Bár LeeAnn és Eddie roppant idegesítő párt alkotnak, hiszen minden nap egymással évődnek az interneten és életük minden pillanatát megosztják a médiával, azt azért meg kell hagyni, hogy az ara gyűrűje tényleg nagyon különleges. Ez az avantgárd ékszer éppen LeeAnn stílusa - az énekesnő imádja a hétköznapokban az etnós viseletet és a természetes anyagokat. A választásért nagy pluszpont jár Eddie Cibriannek!

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Ruhák, amelyeket ezerféleképpen alakíthatszhttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-ruhak-amiket-ezerfelekeppen-alakithatsz.htmlApácának öltözött a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-apacanak-oltozott-a-gyonyoru-szineszno-julia-roberts.htmlAlakformálás tavaszi ruhadarabokkal öt problémás területenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-alakformalas-tavaszi-ruhadarabokkal-ot-problemas-teruleten.htmlÖtéves a világ legfiatalabb divattervezőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20120418-meg-csak-ot-eves-de-mar-modell-es-ruhatervezo-a.htmlSzínpompás topánok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-heti-stilusmustra-szinpompas-topanok-a-voros-szonyegen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.