sminktipp smink testfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lejárt a füstös sminkek ideje? A szakember szerint érdemes némi színt vinni az életünkbe.

Pintér Andrea profi sminkes szerint a füstös smink már a múlté, hiszen nem árt némi színt vinni az életünkbe. A népszerű sminkiskola vezetője mesélt még a testfestésről, és megtudhatjuk azt is, hogyan készül egy csinos kis "zebra".


szólj hozzá: Beauty make-up

A legszebb sminkek barna szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120221-a-legszebb-sminkek-barna-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek kék szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120213-a-legszebb-sminkek-kek-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek zöld szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120207-a-legszebb-sminkek-zold-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlVégre smink nélkül láthatjuk Lady Gagáthttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110908-vegre-lathatjuk-smink-nelkul-lady-gagat.htmlSmink nélkül pózolt Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110909-smink-nelkul-pozolt-gwyneth-paltrow.htmlA legizgalmasabb színek, amiket neked is ki kell próbálnod!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110907-a-legizgalmasabb-sminkszinek-amiket-neked-is-ki-kell-probalnod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.