fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Anettet változtatta át. A fiatal nő a fotózás során végre megtudta, mit is tudnak kihozni belőle a profi szépítészek.

"Amiért úgy döntöttem, hogy jelentkezem, az talán a kíváncsiság. Amit ettől várok: valami plusz, ami lökést ad az életemnek. Nem vagyok csöppet sem magamutogató, sőt mi több, zavar, ha bámulnak az utcán. Mégis azt gondolom, a bennünk lakozó kisördögöket csakis úgy győzhetjük le, ha szembenézünk velük. Ha félünk a sötétségtől, a sötétben kell lennünk, mert csak akkor tapasztalhatjuk meg, hogy semmi sincsen, amitől tartanunk kellene" - írta Anett a bemutatkozó levelében, Nánási Pál és csapata pedig úgy döntöttek, megmutatják Anettnek nőiessége ragyogó oldalát is.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

A 33 éves, vállalkozóként tevékenykedő Anett frizurája hatalmasat változott. A fiatal nő már nem is emlékezett, mikor volt utoljára ilyen rövid a haja. Szofrán Zsolt mesterfodrász megígérte a budapesti lánynak, hogy csakis olyan frizurát vág a vékonyszálú hajából, amitől dúsabbnak tűnik a haja. Zsolt beváltotta az ígéretét, Anett hajszínét pedig természetes, rézvörösre változtatta. "Először nagyon furcsa volt a hajam, hiszen nem szoktam meg ezt a hosszt, de mindenki odáig volt a frizurámért, és már én is nagyon megszerettem" - vallotta Anett a Life.hu-nak. A budapesti lány minden nap sminkeli magát, ennek ellenére tetszett neki a profi smink és a műszempilla is.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Anett a hétköznapokban általában fiúsan öltözködk, leginkább farmert és edzőcipőt visel. Holdampf Linda stylist azonban megmutatta, érdemes színeket is hordania. "Kissé merész volt nekem ez a sok szín, ennek ellenére az átalakítás óta sokkal színesebben öltözködöm" - vallotta Anett. A lány életében először állt profi fotós kamerája elé: "Érdekes volt ott állni a fényképező előtt. Fura volt, hogy pózolni kell és állandóan mosolyogni, én végignevettem az egészet!" - mesélte a lány, akinek kedvese teljesen odáig volt Anett vadiúj külsejéért.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Átalakítunk! Tűsarkúra cserélte a sportcipőt Ildikóhttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Teljesen átalakult Szilvia - Dögös, magabiztos nő lett belőlehttp://www.life.hu/legytrendi/20120426-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Vadóc lány lett a visszafogott Jankábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120424-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi vadmacska lett Anitábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120417-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Fantasztikusan néz ki a háromgyerekes édesanya!http://www.life.hu/legytrendi/20120410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Harminc kilót fogyott, majd teljesen átalakult a fiatal Zitahttp://www.life.hu/legytrendi/20120403-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Vagány modellé változott a kétgyermekes anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi bombanő lett Viki, a szerény óvónénihttp://www.life.hu/legytrendi/20120320-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.