fashion week menta trendszín 2012 nyár ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg tavaly a korallszín volt a sláger, az idei tavaszi-nyári szezon elhozta nekünk a hűs mentaszínt, amely annyira gyönyörű, hogy nem is értjük, hol rejtőzhetett eddig.

Ez a szín kellemes, de kicsit sem unalmas, ráadásul hihetetlenül jól lehet kombinálni a legkülönbözőbb színekkel úgy, hogy üdítően izgalmas lesz a végeredmény.

Nőies harmónia

A leggyakoribb, egyben talán a legfinomabb és legharmonikusabb összeállítás, amikor a nyár kedvenc divatszínét kellemes bézzsel, világosbarnával, fehérrel és/vagy arannyal kombinálod. A menta élénkségét tompítják ezek a semleges árnyalatok. Ha nem érzed magad elég bátornak ehhez a divatszínhez, de nagyon tetszik, akkor told az arányokat a semleges színek felé, és használj minél többet belőlük mentaszín kiegészítőkkel kombinálva azokat.


1. RUHA: Springfield - 7.995 forint, 2. GYŰRŰ: New Yorker - 1.290 forint
3. FÜLBEVALÓ:
Panyizsuzsi Vintázs
- 3.500 forint
4. CIPŐ: Pull & Bear - 9.995 forint, 5. TÁSKA: Pull & Bear - 4.995 forint

Color blocking

A color blocking trendet tavaly óta jól ismerheted. Ilyenkor egyszínű, tehát nem mintás, különböző árnyalatú ruhadarabokat kombinálj egymással. A tavalyi narancs-ciklámen helyett idén a menta-lila a nagy kedvencünk. A hatást tovább fokozhatod úgy, hogy egy harmadik színt is beviszel az összeállításba. Ha igazán merész vagy, akkor a kéket vagy a fuksziát választod, ha pedig kevésbé vagy színmániás, akkor a klasszikus feketét választod - ahogy mi is tettük.


1. KARKÖTŐ:
Sándor Oláh for Anna Amélie, 2. TOP: H&M - 2.490 forint
3. NADRÁG: F&F - 4.200 forint, 4. NAPSZEMÜVEG: H&M - 1.990 forint
5. TÁSKA: H&M - 3.990 forint, 6. SARU: F&F - 3.400 forint

Tipp! Rakj fánkot a füledbe! Vicces kiegészítők. Kattints a galériáért!


Menta mentával

Mentából sosem elég, ezért is kombináld a mentaszínű darabokat egymással. Válassz egy világosabb és egy sötétebb árnyalatú ruhadarabot. Ne feledd, hogy mindig a világosabb szín vonzza inkább a tekintetet, így azt érdemes olyan testrészeken alkalmazni, amit szeretnél kiemelni. Ha széles a csípőd vagy vastag a combod, akkor semmiképp se viselj világos nadrágot vagy szoknyát és sötét felsőt, hanem pont fordítva. Ilyenkor se feledkezz meg a pasztellszínű kiegészítőkről, amelyek remekül passzolnak ehhez az árnyalathoz!


1. FELSŐ: Mango - 7.995 forint, 2. SZOKNYA: F&F - 4.900 forint
3. NYAKLÁNC: Zara - 4.995 forint, 4. SZANDÁL: Mango - 15.995 forint
5. KARKÖTŐ:
Juhos Janka - 15.200 forint

Egy csipetnyi csillogás

A mentaszínű ruhadarabokhoz jól illik a klasszikus farmerkék, ezért ezt a kombinációt nem érdemes kihagyni. Mi a szezonok óta nagy kedvencnek számító farmeringet vettük alapul, ezt kombináld 7/8-ados nadrággal és szintén ultradivatos papucscipővel. Ne feledkezz meg a hétköznapi csillogásról: válassz csillámporos vagy flitteres kiegészítőket!


1. FARMERING: Mango - 9.995 forint, 2. NADRÁG: H&M - 5.990 forint
3. NYAKLÁNC: Mango - 14.995 forint
4. PAPUCSCIPŐ: New Yorker - 5.290 forint, 5. TÁSKA:
Anna Amélie

Tipp! Vicces és meghökkentő képek a népszerű elnökről. Kattints a galériáért!



Tavaszi mikrotrend: lyukacsos darabokhttp://www.life.hu/legytrendi/20120416-tavaszi-divat-lyukacsos-darabok.htmlEz a szezon legtrendibb nadrágja - Viseld úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/legytrendi/20120329-oltozz-ugy-mint-katalin-hercegno-ime-a-szepseg-kedvenc.htmlKifutóról az utcára: 5 izgalmas tavaszi táskatrendhttp://www.life.hu/legytrendi/20120314-tavaszi-trendek-kifutorol-az-utcara-5-izgalmas-tavaszi-taskatrend.htmlHosszú ujjas, fekete öves, hagyományőrző - 2012 menyasszonyi ruha trendjeihttp://www.life.hu/legytrendi/20120117-hosszu-ujjas-fekete-oves-hagyomanyorzo-2012-menyasszonyi-ruha-trendjei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.