Lehet néhány centivel kevesebb?

zsír narancsbőr ultrahang fogyókúra alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogyókúrában az a jó, hogy egyszer véget ér. Megszabadulunk néhány kilótól, de pont ott, ahol a legkevésbé szeretjük - a hason, a csípőn, a combon - egy-egy zsírpárna makacsul ragaszkodik hozzánk. Sem a tornától, sem koplalástól nem tűnnek el. Ilyenkor segít a kombinált alakformálás, az Ultracontour és a Velashape kezelések együttes alkalmazása. Egyedülálló módon 2008-tól mindkettő elérhető a Bársony Orvos-Esztétika orvosi központjaiban.

A zsír lerakódhat a bőr alatt és mélyebben is, ez utóbbiak a zsigeri zsírok, amelyeket csak fogyókúrával és mozgással lehet csökkenteni. Szerencsére a bőr alatti zsírfelesleg könnyebben, fájdalommentesen oldható fel a fényenergia és fókuszált ultrahang segítségével.

Az Ultracontour és a Velashape módszerrel is a bőr alatti szöveteket dolgozzák meg - a kezelés hamar, centiméterekben mérhető karcsúsodást eredményez -, de míg az elsőnél összetörik és el is távolítják a zsírsejteket, a Velashape technológiával "kinyomják" belőlük a zsírt, ezáltal a sejt összemegy, de megmarad. Megfelelő étrenddel, mozgással és időnkénti fenntartó kezelésekkel a jó alak azonban könnyen megőrizhető.

Forrás: Bársony Orvos-esztétika
Forrás: Bársony Orvos-esztétika

4x4 = Velashape

Ahogy bevezették a Bársonyban, azonnal népszerű lett az új karcsúsító és a narancsbőrt eltüntető eljárás. A Velashape titka, hogy négy módszert egyesít: (1) az infravörös fényenergia, (2) a bipoláris rádiófrekvencia, (3) a pulzáló vákuum és (4) a mechanikus masszázs egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A kezelés eredménye a látványos körméret- és cellulitcsökkenés, sőt azt tapasztaljuk, hogy bőrünk feszesebb és alakunk formásabb lesz.

Az infravörös fényenergiával és a bipoláris rádiófrekvenciával a mélyebb bőrrétegekben lévő szöveteket melegítik. A görgőfejes pulzáló vákuum gyengéden masszíroz, serkenti a vérkeringést, a bőr oxigéncseréjét, meggyorsítja a zsír lebontását. A mechanikai masszázs pedig segít eltávolítani a keletkezett felesleges sejtközi folyadékot a bőrből.

Már az első kezelés után is centikben mérhetően karcsúbbak leszünk! A felfokozott anyagcserével, a nyirokutak megnyitásával a zsírsejtek drámaian zsugorodnak, ami látványos karcsúsodást eredményez. A kezelés soha nem tapasztalt mértékben teszi egyenletessé a korábban huplis, narancsbőrös felületeket.

4-6 kezelés ajánlott. Legtöbben a has, csípő, combok, far, hát, felkar, toka, térd formálását kérik. Egy kezelés 30-60 percig tart.

Ultracontour

Ennél a technológiánál a karcsúsító és a narancsbőrrel is leszámoló ultrahang két lépésben távolítja el a felesleges zsírsejteket. Először a diagnosztikai ultrahangnál - amivel például a nőgyógyászati rendelőben vizsgálnak minket - ezerszer erősebb, fókuszált ultrahang a hason, csípőn, combon tanyázó párnákat támadja meg a bőr alatt, és szétrepeszti a zsírsejteket.

Forrás: Bársony Orvos-esztétika
Forrás: Bársony Orvos-esztétika

A kezelés második felében ultrahangos nyirokmasszázs ösztönzi a szervezetet arra, hogy a nyirokrendszer segítségével szabaduljon meg a zsírsejtek helyén maradt folyékony zsírsavaktól és sejtmaradványoktól a kezelt területen. Már az első kezelés után karcsúbbak lehetünk egy kicsivel, de a végleges, centiméterben mérhető körfogatcsökkenés a kezeléssorozat után egy-másfél hónappal alakul ki, s elérheti a 2-6 centit is. A narancsbőrös felület pedig egyenletessé válik, a bőr feszesebb lesz.

1 kezelés 60 percig tart, 3-6 kezelés ajánlott, heti rendszerességgel.

Dióhéjban a Velashape és az Ultracontour

- Mindkét kezelés a bőr alatti zsírréteget bontja le
- Nemcsak az alakformálásban, de a narancsbőr kezelésében is látványos eredmények
- Ideális páciens: 25 és 55 év közötti nő, 30-60 év közötti férfi, BMI: 25-35 között, nem elhízottak, csak bizonyos területeken
- Velashape: azonnali, látványos karcsúsodás, fenntartó kezelések szükségesek
- Ultracontour: nemcsak a zsírt, a zsírsejteket is eltávolítja, tartós alakformálás
- Eredményesebb a kezelés májkímélő diétával és mozgással
- A kezelések nem fájnak, kényelmesek, pihentetőek

Gyere el a Bársony Orvos-Esztétika hozzád legközelebb eső orvosi központjába egy ingyenes alakformáló vizsgálatra és testanalízisre! Ezek után közösen kiválasztjátok a neked megfelelő karcsúsító programcsomagot.További részleteket a kombinált Ultracontour és Velashape kezelési programról itt olvashatsz: www.barsony.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.