Felismerhetetlen a színésznő a magazin címlapján

retusálás tökéletes Tilda Swinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilda Swinton színésznő egy egészen új oldaláról mutatkozott meg a napokban.

Tilda nemrég magyar tervező ruháját viselte, most azonban rá sem lehet ismerni. A Narnia krónikái és a Benjamin Button különös élete című filmek hősnője nemrég a Candy magazin címlapján pózolt, egy tőle teljesen szokatlan stílusban.

http://models.com
http://models.com

Kattints a képre a többi képért!

A sztár rövid szőke hajának nyoma sem volt, helyette hatalmas, göndör fürtöket és nagyon erős sminket viselt. Az általában különc és cseppet sem magamutogató ruhák helyett Tilda ezúttal egy, a testét alaposan megmutató és mélyen dekoltált darabban pózolt. A sztárnak kétségkívül jól áll ez a "jelmez", de gyanítjuk, hogy nem érezte magát magabiztosnak és természetesnek ebben a maskarában. Tilda viszont kiváló színésznő, így hitelesen pózolt a kamerák előtt. Jó tudni, hogy a színésznő ilyen is lehetne. A világsztár képeit egyébként Xevi Muntane készítette, a lapban pedig csakis extravagáns témák és képek kaptak helyet.

Nők, akik túl messzire mentek a szépségérthttp://www.life.hu/szepulj/20120517-plasztikai-sebeszet-nok-akik-tul-messzire-mentek-a-szepsegert.htmlTökéletesre retusálták a népszerű színésznőthttp://www.life.hu/szepulj/20120517-tokeletesre-retusaltak-a-nepszeru-szinesznot-jennifer-anistont.htmlTermészetes a természetellenes ellen - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120518-heti-beautymustra-termeszetes-a-termeszetellenes-ellen.htmlSzépséghétvégék a Life.hu-n - 3. részhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120516-szepseghetvegek-a-lifehun-3-resz-3-csodafegyver-a.htmlViselj sálat nyakra, főre!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120516-hogyan-legyek-jo-no-viselj-tavaszi-salat-a-nyakadban.htmlAz egészséges életmód first ladyjehttp://www.life.hu/szepulj/20120516-az-egeszseges-eletmod-first-ladyje-michelle-obama.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.