fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a kisgyermekes Adriennt alakította át. A fiatal nő mesés színekkel újult meg a nyárra.


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

Az adminisztrátorként dolgozó édesanya haja eredetileg is rövid volt, Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban igazított a fazonon és a színén is változtatott: az eredmény dögös és vagány frizura lett. "A párom és én is nagyon elégedettek voltunk a frizurámmal. A kedvesem imádta az új külsőmet, és nekem is nagyon tetszett az átalakulás. A profi sminkben pedig egyenesen új embernek éreztem magam" - lelkendezett Adri a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre az átalakuláson készült többi fotóért!

A kisgyermekes édesanya általában farmert visel, néha pedig felvesz egy szoknyát vagy egy magas sarkút. Épp ezért lepődött meg az elegáns pink ruha láttán. "Elsőre megszeppentem a pink habos-babos ruha miatt, de nagyon tetszett, amikor már rajtam volt. Egyébként is szeretem a színes dolgokat, így nagyon jól éreztem magam ebben a kreációban. A fotózás előtt iszonyúan izgultam, de pár perc alatt feloldódtam, és mondhatom, nagyon élveztem ezt a pompás napot!" - mondta boldogan a fiatal édesanya a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.