fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a fiatal Anitát vette a szárnyai alá. Az eredmény pompás lett!

"Szeretném végre megtalálni a hozzám illő stílusvilágot. Jó lenne a hétköznapi öltözékemből teljesen kilépni és vadító nővé válni. Kérlek, segítsetek!" - írta Anita a bemutatkozó levelében. A tizenkilenc éves diáklány vágya teljesült: Nánási Pál és csapata igazi nőt varázsolt a textilműves lányból.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

Anita Tamásiban él, fotós szeretne lenni, de nagyon érdekli őt a divat világa is. Igazi művészléleknek vallja magát, aki az öltözködésében is kísérletezik: sokszor hord vidám harisnyákat és imádja a színeket is. Anita világos, vörös színű hajából sötétvöröset varázsolt Szofrán Zsolt mesterfodrász, aki a fiatal lány frizurájának formáját is megbolondította: göndör tincseket készített a bohém fiatalnak. "Nagyon tetszett ez a megoldás. Nekem sosincs ilyenre időm, mert inkább alszom, mint hajat göndörítek, de imádtam ezt a frizurát!" - lelkendezett Anita a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre és nézd meg az átalakításon készült többi fotót is!

A fiatal lány a hétköznapokban is sminkeli magát, most azonban lényegesen erősebb sminket kapott a megszokottnál. "Nagyon tetszett, hogy teljesen más lett a külsőm. Rengeteg praktikus tanácsot is kaptam. A sminkes elmondta, hogy érdemes kiemelnem a számat, és hogyan kell a szemöldökömet a hajszínemhez igazítani" - mesélte a lány. "Általában színes ruhákat viselek, hiszen megvan bennem a művészhajlam. Szoknyát is gyakran hordok, de először kissé megijedtem a sárga ruhától. Végül iszonyúan megtetszett ez a darab a magas sarkúval. A fotózás egyszerűen szuper volt, és bár először féltem, végül pompásan éreztem magam a kamera előtt. Mindenki nagyon közvetlen volt, így hamar feloldódtam, a szüleim és a barátaim pedig imádják a megújult külsőmet" - mondta boldogan a tündéri lány a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Átalakítunk! Mesés színekben pompázik Adriennhttp://www.life.hu/legytrendi/20120522-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Végre igazán nőies lett Anetthttp://www.life.hu/legytrendi/20120515-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Tűsarkúra cserélte a sportcipőt Ildikóhttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Teljesen átalakult Szilvia - Dögös, magabiztos nő lett belőlehttp://www.life.hu/legytrendi/20120426-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Vadóc lány lett a visszafogott Jankábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120424-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi vadmacska lett Anitábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120417-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Fantasztikusan néz ki a háromgyerekes édesanya!http://www.life.hu/legytrendi/20120410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.