plasztikai beavatkozás VV Kinga gyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év után kicserélik VV Kinga mellimplantátumát.

Kés alá kell feküdnie a VV 23 éves sztárjának. A lány jó ideje pokoli fájdalmakkal küzd, orvosa azt javasolta neki, cseréljék ki a két évvel ezelőtt beültetett implantátumait. "Mér régóta fáj a mellem, és ez nagyon sok kellemetlenséget okoz. Nem tudok hason aludni, ráadásul muszáj mindig melltartót hordanom, különben folyamatosan fáj. Én úgy látom, hogy el is csúsztak az implantátumok, mintha a gravitációnak köszönhetően megereszkedtek és egy kicsit oldalra is eltolódtak volna" - magyarázta a Blikknek VV Kinga. A lány először nagyon megijedt, hiszen nemrégiben egykori villatársának, VV Seherezádénak is meg kellett műteni a mellét, mert a veszélyes PIP-implantátum volt a szervezetében.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Több vizsgálatot is elvégeztünk, amiből valójában semmi konkrétum nem derült ki, de mivel Kinga fájlalja a mellét, a legbiztonságosabb, ha az implantátumot kicserélik. A röntgenfelvétel szerint némi folyadék látszódik az implantátum alatt, de biztosat csak a műtét után tudunk mondani. Elképzelhető, hogy a fájdalom azért alakult ki, mert Kinga szervezete másképp reagált a beültetésre, mint az átlag szokott, de ha már felnyitjuk, akkor egy jobb minőségű implantátumot helyezünk be" - nyilatkozta a Blikknek Csernai Gábor, a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ vezetője.

Kinga hamarosan nemcsak a mellei miatt fekszik kés alá - a fülét is megműtteti. "Régóta vágyom arra, hogy megműtsék a fülemet, mert gyerekkorom óta zavar, hogy eláll. Számomra sokkal kényelmesebb, ha már kötéssel a fülemen kelek fel" - magyarázta Kinga.

Júniusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120529-juniusi-horoszkop.htmlSzerelmi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120529-szerelmi-horoszkop-juniusra.htmlMegmutatta szépen kidolgozott testét az énekesnő - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120530-megmutatta-szepen-kidolgozott-testet-az-enekesno-fergie.htmlOrvoshoz kellett vinni Dobó Kata pár hetes kislányáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120529-orvoshoz-kellett-vinnie-2-honapos-kislanyat-dobo-katanak-tulsagosan-aggodik.htmlElmarad az év celeblagzija - Mi állhat a háttérben?http://www.life.hu/tested-lelked/20120529-elmarad-az-ev-celeblagzija-nem-hazasodik-meg-ossze-brad-pitt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.