Átalakítunk! 10 évet fiatalodott és őrjítően szexis lett Piroska

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Piroskából varázsolt bombanőt.

Piroska egyrészt azért szeretett volna megújulni, mert úgy érezte, szüksége van a változásra. Másrészt pedig arra, hogy végre ő maga is elhiggye, amit a környezete állít: hogy szép. A 36 éves budapesti lány ráadásul sok kilótól szabadult meg nemrég, így szerette volna, ha ebben az állapotában örökíti meg a kamera.


Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Piroska sosem festette a göndör haját, viszont volt már félcentis és derékig érő frizurája is. A lány párja is fodrász, de még neki sem volt bátorsága ahhoz, amit Szofrán Zsolt mesterfodrász tett. Ahogy Zsolti fogalmazott, az átalakításon ő vette el Piroska szüzességét, mert púderszínűre festette a megszeppent lány fürtjeit. "Nagyon-nagyon tetszik az eredmény. A szín már kicsit megkopott az átalakítás óta, de a kedvesem azt mondta, megpróbálja hasonlóra befesteni" - lelkendezett a lány a Life.hu-nak. A budapesti nő a hétköznapokban a finom, visszafogott sminket részesíti előnyben, és nagy álma volt, hogy valaki megmutassa neki a tökéletes füstös szemfestés titkát. "Eddig sosem sikerült jól a füstös szem, mert a kék szememhez mindig feketével próbálkoztam. Most azonban megtudtam, hogy az én szemszínemhez barnával kéne füstös szemet sminkelnem - a végeredményt imádtam" - mesélte a lány.


Kattints a képre az átalakuláson készült többi fotóért!

A 36 éves nő korábban a közigazgatásban dolgozott, így szinte mindig kiskosztümöt viselt. Jelenleg Piroska munkanélküli, így a farmert és a balerinacipőket részesíti előnyben. Ezért volt számára meglepő a fekete sort és a szexis, áttesző blúz kettőse. "Én nem igazán merem a lábaimat mutogatni, de a stylist szerint több rövid ruhadarabot kellene viselnem. Vagány és szexi volt a szerelés, és már alig várom, hogy beszerezzek egy hasonló, magas sarkú szadált. A fotózáson is pompásan éreztem magam, és most már belátom, nem is olyan könnyű a modellek élete" - mesélt élményeiről Piroska a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.