Testdublőrrel helyettesítették Rihannát, az énekesnő cáfol

modell kampány film testdublőr Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna keményen megdolgozik azért, hogy minden nap beszéljenek róla. A barbadosi szépség általában provokatív stílusával, gátlástalan viselkedésével, látványos magamutogatásával hívja fel magára a figyelmet. Most is az ő teste a téma, igaz, másképp, mint megszoktuk: egy reklámfilmben állítólag testdublőrt használtak a 24 éves sztár helyett. Az énekesnő teljesen kiakadt a híresztelések hallatán.


Forrás: AFP, www.styleacademy.com
Forrás: AFP, www.styleacademy.com

Kattints és nézd meg Rihanna szexi képeit! (18+)

A reklámfilmben, amiről egyébként szó van, Rihanna egy franciaágyon fekszik, és rémálmok gyötrik. A vágás után azt látjuk, hogy felkelve az ágyból egy lehetetlenül szűk nadrágba bújik, amihez bőrdzsekit húz. A közeli felvételeken állítólag a modellt láthatjuk, akinek viszont nagyon is jót tett, hogy a nevét nemcsak az énekesnő 20 millió követője olvashatta, hanem azóta a fél világ is róla beszél.

Szerinted is ők hazánk legszebb lányai? Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Rihanna szőkén meztelenkedik a legújabb kampánybanhttp://www.life.hu/szepulj/20120529-rihanna-szoken-meztelenkedik-a-legujabb-kampanyban.htmlKórházba került Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20120510-korhazba-kerult-rihanna-a-met-gala-utan.htmlRihanna csak kihasználja Ashton Kutcherthttp://www.life.hu/szeress/20120406-rihanna-csak-kihasznalja-ashton-kutchert.htmlRihanna nagyon trendi, de mégsem szexihttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-rihanna-nagyon-trendi-de-megsem-szexi.htmlÍme Rihanna új tetoválásahttp://www.life.hu/szepulj/20120126-ime-rihanna-uj-tetovalasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.