átalakítás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edina régóta kereste a hozzá passzoló stílust - Nánási Pál és csapata a héten a kecskeméti lánynak segített megszépülni és átalakulni a nyárra.

"Szeretnék nőiesebb lenni. Mindig sportosan öltözködöm, mert nem érzem magam jól az elegáns ruháimban. Nem találom az egyéniségemhez megfelelő stílust. Segítséget szeretnék kérni, hogy megtaláljam a hozzám legjobban illő darabokat" - írta Edina a bemutatkozó levelében. A lány álma végre valóra válhatott - az átalakítók a héten őt vették kezelésbe.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!

haj: Szofrán Zsolt

A huszonöt éves Edina egészségturisztikai szakember és Kecskeméten él. A fiatal nő a hosszú haját általában copfban hordta, Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban trendi, ugyanakkor természetes, rövid frizurát álmodott meg neki. "Hosszú volt a hajam, Zsolt több tíz centit vágott belőle, a színe pedig sötétebb lett. Imádom az új frizurámat, és a párom is odaáig van érte" - lelkendezett a lány a Life.hu-nak. Edina nem sminkeli magát a hétköznapokban, de pompásan érezte magát az erős, profi sminkben. "Nagyon tetszett az egész, különösen a műszempilla. Illetve azt is megtanultam, milyen remekül tudom használni a barna különböző árnyalatait a szemhéjamon" - mesélte a kecskeméti lány.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Edina általában sportosan öltözködik, és imádja a rózsaszínt, így nem meglepő, hogy odáig volt a pink nyári ruháért. "Nagyon szeretem ezt a színt, jó volt nőnek lenni, a magas sarkú pedig különösen tetszett. A fotózást is nagyon élveztem, nem voltam ideges, jó volt, hogy kicsit körülöttem sürgött-forgott mindenki" - számolt be élményeiről az újdonsült Csipkerózsika a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Átalakítunk! Szemrevaló nő lett a kislányos Mónibólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120606-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! 10 évet fiatalodott és őrjítően szexis lett Piroskahttp://www.life.hu/legytrendi/20120605-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi nő lett a bohém kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120529-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Mesés színekben pompázik Adriennhttp://www.life.hu/legytrendi/20120522-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Végre igazán nőies lett Anetthttp://www.life.hu/legytrendi/20120515-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Tűsarkúra cserélte a sportcipőt Ildikóhttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Teljesen átalakult Szilvia - Dögös, magabiztos nő lett belőlehttp://www.life.hu/legytrendi/20120426-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.