fashion week leértékelés akció farmer farmernadrág Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tény, hogy a gyémánt a nők legjobb barátja, a ruhák világában azonban más a helyzet: a dobogó első helye ugyanis a farmeré. A Lifefashion.hu bebizonyítja, hogy kedvenc farmered minden élethelyzetben veled lehet.

Nincs a divatvilágban még egy olyan univerzális ruhadarab, mint a farmernadrág. (Oké, talán a kis fekete ruha azért versenyre kelhetne vele.) Elvégre mi mást vehetnél fel sportos kiruccanásra, első randevúra vagy egy szombati buliba anélkül, hogy furcsán néznének rád? A farmer ereje abból fakad, hogy különböző stílusú kiegészítőkkel párosítva ő maga is stílusváltáson megy keresztül, ezért méltán hívhatjuk a gardróbok kaméleonjának is.

Sportos program

Az öcséd focimeccsére vagy hivatalos? Csak kapj fel egy buggyos fekete farmert, hozzá egy szürke, mintás pólót, egy csajos sportcipőt, és dobd fel egy trendi karórával. Nincs más hátra, mint teljes erőbedobással szurkolni, és percek alatt az egész lelátó téged fog csodálni.


Farmer:

Ha kétségbeesetten állsz a ruhásszekrényed előtt, és ötleted sincs, mit vegyél fel az első randitokra a helyes szomszéd sráccal, csak hívd segítségül a farmert. Nyári farmersortodat párosítsd egy romantikus inggel és egy édes balerinacipővel: hipp-hopp, máris készen állsz a csábításra.


Farmer: most akciósan 14.000 forint a Lifefashion.hu-n
Felső: Karkötő:
Cipő: -

Esti buli

Már minden barátnőd tudja, miben fog felvonulni az esti buliban, rajtad viszont a pánik első jelei mutatkoznak? Semmi ok az aggodalomra. Szerezz be egy fehér farmert, egy mintás mídert, valamint egy dögös magas sarkú cipőt, és garantáltan te leszel a parti királynője.


Farmer: most akciósan 27.196 forint a Lifefashion.hu-n
Míder: Nyaklánc:
Cipő:

Ha eddig valamilyen csoda folytán elboldogultál farmer nélkül, akkor ne kísértsd a sorsot. Azonnal látogass el a Lifefashion.hu-ra, ahol óriási Diesel akciónk keretein belül fantasztikus áron szerezheted be az új legjobb barátodat.



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után... ;-)



Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


Idegkárosodást okozhat a szűk farmerhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120525-idegkarosodast-okozhat-a-szuk-farmer.htmlSzorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.htmlIlyen farmert még nem láttál!http://www.life.hu/legytrendi/20110609-trend-itt-a-kifordithato-farmer.htmlMutasd a farmered, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110505-mutasd-a-farmered-megmondom-ki-vagy.htmlSpermával díszített farmer kaphatóhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110329-spermaval-diszitett-farmer-kaphato.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.