Szándékosan évtizedeket öregített magán a világsztár

LeeAnn Rimes énekesnő öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehetséges lenne, hogy LeAnn Rimes nagyon szeretne megöregedni? A sztár ugyanis nemrég évtizedeket öregített magán - szándékosan.

LeAnn Rimes imád fiatal lenni, hiszen harmincéves kora ellenére már számtalanszor fordult plasztikai sebészhez, hogy a nem létező ráncai eltűnjenek. Az énekesnő egyébként szereti mutogatni fürdőruhába bújtatott testét a lesifotósoknak, a napokban azonban másfajta fényképpel hívta fel magára a figyelmet.

www.twitter.com
www.twitter.com

LeeAnn letöltött egy "öregítő" applikációt a telefonjára, és készített magáról egy olyan fotót, melyen legalább hatvanévesnek tűnik. A képet megosztotta a közösségi oldalán is. Persze odaírta, hogy ez csak egy játék, ennek ellenére rengeteg komment érkezett a fotóra. A sztár ahol csak tudja, igyekszik felhívni magára a figyelmet, mi pedig jót szórakozunk az öregnek tűnő plasztikarc láttán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.