15 évvel ezelőtti önmagánál is jobban néz ki a szupermodell

életkor modell címlap Christy Turlington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves szupermodellről senki nem mondaná meg, hogy 43 éves. Még akkor sem, ha ezt eláruljuk. Christy Turlington a Capitol File magazin nyári számának címlapján szebb mint valaha.

Az első szupermodell-generáció tagja szépségének legmarkánsabb jelei az érdekes arccsontja és varázslatos bőre, amelyek - úgy tűnik - cseppet sem változtak az évek során. Bár az amerikai szépség manapság inkább anyuka és felség, azért ne felejtsük el, hogy a divatvilág legismertebb arcai közé tartozik.

Forrás: Capitol File
Forrás: Capitol File

A szupermodell 28 és 43 évesen

Húsz évig, 1987 és 2007 között volt a Calvin Klein arca annak ellenére, hogy mindig is többet akart az egyszerű modellkarriernél. Mivel ő maga is többször volt nagyon beteg - egyszer tüdőrákot diagnosztizáltak nála -, a dohányzásellenes és mellrák elleni kampányokban közreműködik. Christy nemcsak szép, sikeres, de okos is: vallás és filozófia szakon diplomázott a New York Egyetemen.

Forrás: Capitol File
Forrás: Capitol File

Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



Tom Cruise a madárkakira esküszik! Ettől lesz örökké fiatalhttp://www.life.hu/szepulj/20120629-tom-cruise-madarkakival-kenegeti-az-arcat-hogy-fiatal-maradjon.htmlVégre kiderült, hogyan néz ki Charlize Theron egycentis hajjalhttp://www.life.hu/szepulj/20120629-vegre-kiderult-hogyan-nez-ki-charlize-theron-egycentis-hajjal.htmlSzándékosan évtizedeket öregített magán a világsztárhttp://www.life.hu/szepulj/20120627-eveket-oregitett-magan-a-vilagsztar-leann-rimes.htmlLevágatta a haját a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20120627-levagatta-a-hajat-a-szineszno-teri-hatcher.htmlSzörnyű frizurával lépett színpadra a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20120625-szornyu-frizuraval-lepett-szinpadra-a-vilaghiru-enekesno-lana-del-ray.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.