Combot villantott Beyoncé

comb ruha Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban Beyoncé is beállt a combvillantós hírességek közé.

Angelina Jolie az idei Oscar-gálán olyat tett, amilyet korábban soha: combot villantott, és nem is akárhogyan. A róla készült felvételek bejárták a világot, és rengeten ki is gúnyolták a kifacsart pózban fotózkodó Jolie-t. A leendő Mrs. Pitt azonban ezzel a beállással divatot teremtett, és az Oscar óta minden valamire való sztár legalább egyszer felvett már egy merészen felsliccelt darabot. A hétvégi BET-díjátadón Beyoncén volt a sor.

AFP
AFP

Kattints és nézz szexi képeket Beyoncé-ról!

Az énekesnő combig felsliccelt, mustársárga Stéphane Rolland selyemruhában mutatta meg bal lábát. Ez az élénk szín pompásan passzolt a sztár bőréhez, de a combvillantástól eltekintettünk volna. Beyoncé ugyanis nem tartozik a karcsú sztárok közé, de büszkén vállalja a testét úgy, ahogy van - ez pedig dicséretre méltó. Arról nem is beszélve, hogy az énekesnő elképesztően jól néz kislánya születése után fél évvel. Mi viszont azt mondjuk, ami jól áll Beyoncénak, az nem áll jól mindenkinek: maradjon csak a combvillantás az ő asztala!

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 22:00 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.