fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a huszonkét éves Alexából faragott bombanőt.

"Szeretnék nőiesebb lenni, igazán tetszeni a barátomnak, megtalálni a saját stílusom. Szeretnék úgy a tükörbe nézni, hogy büszke legyek arra, amit látok, és mások is büszkék legyenek rám! Utálom, hogy mindenki 16-17 évesnek néz, mert nem nagyon sminkelem magam, nem tudom, mi áll jól nekem. Lassan három éve van barátom, ezzel az átalakulással biztos felkelteném az érdeklődését" - írta Alexa a bemutatkozó levelében. A huszonkét éves lány álma teljesült - Nánási Pál és csapata a szárnyai alá vette.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


haj: Szofrán Zsolt

Alexandra bölcsődei gondozóként végzett, és Mezőfalván él. Szofrán Zsolt mesterfodrász dögös, rezes árnyalattal spékelte meg Alexa szőke fürtjeit, és trendi, frufrus fazont vágott a lánynak. "Nagyon tetszik az új frizurám, a párom egyenesen imádta. Általában én is hullámosra szárítom ezt a fazont, és egyszerűen odáig vagyok érte. Végre szépnek látom magam" - lelkendezett Alexa a Life.hu-nak. A lány nem sminkeli magát, de ő is és a kedvese is imádták a finom, barna sminket. "Végre megtanultam, hogyan használjam a szemceruzát, és azt is, hogy a barna sminket részesítsem előnyben" - tette hozzá Alexa.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

A huszonkét éves lány általában sötét színű, sportos ruhákat visel, most viszont egy egészen világos szettet álmodott meg számára Holdampf Linda stylist. "Nagyon jól éreztem magam ebben az igen nőies összeállításban, különösen a magas sarkúban. Elhatároztam, hogy én is beszerzek egy-két pár ilyesmi cipőt, mert nagyon előnyösen festenek bennük a lábaim" - mesélte Alexa, aki végül feloldódott Nánási Pál kamerája előtt. "Először kicsit bizonytalan voltam, de Nánási Pál sokat segített. Végre igazi nőnek érezhettem magam, ez pedig felejthetetlen volt számomra" - mesélte a fiatal lány.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Átalakítunk! Dóra lett a legdögösebb ifjú feleséghttp://www.life.hu/legytrendi/20120626-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Modern Csipkerózsika lett Edinahttp://www.life.hu/legytrendi/20120619-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szemrevaló nő lett a kislányos Mónibólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120606-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! 10 évet fiatalodott és őrjítően szexis lett Piroskahttp://www.life.hu/legytrendi/20120605-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi nő lett a bohém kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120529-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.