Végre! Visszatért az eredeti hajszínéhez Lindsay Lohan - Újra ragyogóan néz ki

Lindsay Lohan vörös haj hajfestés hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég ért véget Lindsay Lohan új filmje, a Liz & Dick forgatása, amelyben a sztár Elizabeth Taylort alakítja. Lindsay úgy döntött, hosszú idő után visszatér az eredeti hajszínéhez.

Lohan kisasszony volt már fekete, sötétbarna, nagyon szőke és legutóbb megint fekete hajszínnel alakította a tavaly elhunyt dívát, Elizabeth Taylort. Úgy tűnik, a híresség megunta az örökös változtatást, mert újra vörösre festette a haját, amilyen eredetileg is. Lindsay a fodrászszalonból posztolt egy fotót a közösségi oldalára ezzel a kommenttel: "Újra vörösen".

www.twitter.com
www.twitter.com

Reméljük, hogy a természetes hajszínéhez való visszatérés egyben azt is jelenti, hogy végre lenyugodott, és kész arra, hogy végleg maga mögött hagyja a botrányokat. Bár ez sem biztos, mert amikor legutóbb eperszőkére változott, az átalakulás csak néhány hónapig tartott. Lindsay Lohan nem az egyetlen természetes vörös hajú sztár Hollywoodban, többek között Julia Roberts, Julianne Moore, Jessica Chastain, Amy Adams és Marcia Cross is ezt a tábort erősítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.