fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten Zsuzsit alakította át. A fiatal nő számára igazi élmény volt az átalakítás napja.

Zsuzsi azért jelentkezett az Átalakítunk! sorozatba, mert szerette volna tudni, mit tud kihozni belőle egy profi csapat. Vágyott arra, hogy valaki kimozdítsa őt a megszokott stílusból, és egy merészebb, vagányabb irányvonalat ismerjen meg. A huszonkilenc éves budapesti lány haját Szofrán Zsolt mesterfodrász vette kezelésbe. A mesterfodrász jópár centit vágott Zsuzsi hajából, és hamvasszőke árnyalattal színezte a lány tincseit. "A párom el volt ájulva az új frizurámtól, egyszerűen imádta! Én szintúgy, könnyű otthon elkészíteni, és sokkal nőiesebbnek érzem vele magam" - lelkendezett Zsuzsi a Life.hu-nak.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Az irodában dolgozó lány a hétköznapokban is sminkeli magát, épp ezért örült, hogy végre egy profi sminkes készítette el neki az aznapi make-upját. "A cicás szem hihetetlenül tetszett, pompásan éreztem így magam" - mondta boldogan Zsuzsi. A budapesti lány a munkájából adódóan általában elegáns ruhákat visel a hétköznapokban, a nőies szett így különösen tetszett neki. "Szeretem a színes dolgokat, szürkével azonban eddig nem nagyon kísérleteztem. A szoknyáért odáig voltam, a felső azonban elsőre furcsa volt, de végül az összhatás és a csodás magas sarkú nagyon tetszett" - mesélte Zsuzsi.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

A lány a fotózáson is pompásan érezte magát: "Nánási Pál nagyon kedves és közvetlen volt, remek volt a hangulat is. A gátlásaim egy szempillantás alatt elszálltak. Tetszett, hogy rólam szólt ez a nap, az új hajamat pedig mindennél jobban szeretem" - vallotta boldogan a lány a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.