Szőrös hónaljjal érkezett a premierre Pixie Lott

gyantázás borotva énekesnő Pixie Lott hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfelejtett borotválkozni a A sötét lovag: Felemelkedés londoni premierje előtt Pixie Lott angol énekesnő.

A fiatal, szőke szépség pompásan festett a premieren hosszú, tengerkék ruhájában, és a haja is remek volt. Egy dologra azonban már nem jutott ideje a szépítkezés közben: borotválkozni. A sztár hónalján ugyanis többnapos szőr éktelenkedett, melyet később maga az énekesnő is észrevett.

Northfoto
Northfoto

"Ajjaj, éppen két gyantázás között voltam" - írta a sztár a képeihez a közösségi oldalán. Nem baj, kedves Pixie, ezt még talán megbocsájtjuk, de ha máskor ilyen gondot jelent kivárni a gyantázást, akkor inkább kapd le a szőrszálakat egy borotvával!

A tökéletes háziasszony prototípusahttp://www.life.hu/szepulj/20120718-takacs-nora-a-tokeletes-haziasszony-prototipusa-martha-stewart-fozes-takaritas.htmlFinom lekvár és szörp feketeribizlibőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120718-hogyan-legyek-jo-no-nyar-befozes-gyumolcs-lekvar-szorp-feketeribizli.htmlTréfát űztek Katalin hercegnőbőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120717-cimlaplany-lett-katalin-hercegno.htmlA szép haj titka: a hajmosás - 5 hiba, amit te is elkövetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120715-szepsegapolas-szep-haj-hajmosas-5-tevhit-a.htmlElment Karl Lagerfeld esze? Minden idők legfurcsább illatú parfümjét dobja piacrahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20120715-parfum-uj-illat-bizarr-minden-idok-legfurcsabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.