Átalakítunk! Ellenállhatatlan nő lett a visszafogott Gizus

átalakítás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Gizellát vette szárnyai alá.

A harminckilenc éves budapesti Gizella változásra vágyott már jó ideje, és úgy érezte, nagyon jót tenne az önbizalmának egy kis átalakulás. Az asszisztensként dolgozó nő vágya teljesült: Nánási Pál és csapata egy igazán ellenállhatatlan asszonyt faragott belőle.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
haj: Szofrán Zsolt

Gizus hajából jó néhány centit vágott Szofrán Zsolt mesterfodrász, és a színét is megbolondította. "Sötétbarna lett a hajam, némi kékes árnyalattal, ami nagyon-nagyon tetszik. A fazont pedig imádom, reggel, ha megszárítom, szinte magától beáll ilyesmire. Zsolt igazán remek munkát végzett" - lelkendezett Gizus, aki azt is elárulta, ilyen szép sminket még nem viselt korábban. "Csak kevés sminket használok a hétköznapokon, épp ezért pompásan éreztem magam a profi sminkes kezei között" - mesélte Gizus.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

A budapesti nő általában farmert visel, de nem bánta, hogy Holdampf Linda sytlist egészen más stílusú ruhát adott rá. "Imádom a pinket és a feketét is, e két szín párosítása pedig különösen tetszett. Remekül éreztem magam ebben a trendi, mégis nagyon nőies szettben" - mondta boldogan Gizus. A harminckilenc éves nő számára szokatlan volt a kamera előtt állni, de néhány perc alatt hozzászokott ahhoz, hogy ő áll a középpontban. "Először kicsit furán éreztem magam, de hamar belelendültem. Imádtam az átalakítás napját, úgy érzem, sokat dobott a dolog az önbizalmamon" - vallotta boldogan Gizus.

Újdonság! Most már kismamák, pasik, anyák és lányok jelentkezését is várjuk az átalakításra! A részletekért kattints ide!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.